Monopoly Bring the House Down logo logo

Monopoly Bring the House Down gokkast

Monopoly Bring the House Down gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Monopoly Bring the House Down
Start gratis spel
Close icon
Monopoly Bring the House Down logo
Ontvang bij Monopoly Bring the House Down
Ontvang bij Monopoly Bring the House Down
Software ontwikkelaar Logo software
Barcrest
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Dit spel heeft twee soorten publiek; mensen die het haten en na 10 minuten er genoeg van hebben en mensen die ervan houden en het de hele nacht door spelen. Welke pion gebruikte jij vroeger? De kat, de hond, de boot of de auto? Het is leuk om te zien dat software ontwikkelaar Barcrest het spel Monopoly (Bring The house Down) heeft omgezet in een video slot versie. Tijdens het spinnen hoor je een glad en soepel jazzy muziekje, waardoor je het gevoel hebt dat je gemakkelijk een dikke winst binnen gaat halen. Laten we eens kijken wat dit spel voor ons in de aanbieding heeft.

UITLEG

Zoals het een vastgoedspel befaamd, moet je hoog kunnen bieden. Gelukkig kan dat ook in dit spel, want je maximale inzet kan maar liefst 500 euro per spin bedragen! Heb je geluk, dan kan je behoorlijke hotels op het Neude of de Coolsingel bouwen. Wil je het toch wat rustiger aan doen, dan kan je al inzetten vanaf 20 cent per spin. Dit spel speel je op een speelveld van 5 rijen bij 4 rollen en met 40 vaste winlijnen. De groene huizen fungeren als Wild en tijdens het spinnen zie je die door het beeld vliegen. Landen ze op een van de rollen, dan worden de huidige symbolen veranderd in een Wild-Symbool.
Het Scatter-Symbool is te herkennen aan de grote M. Nee, niet die van McDonalds, maar die van ‘Monopoly’. Vind je er drie, dan krijg je gratis spins toegedeeld!

BIG SPINS FEATURE

De Big Spins Feature is er een die het spel echt heel leuk maakt. Voor deze functie moet je wat hoger inzetten, maar je gaat er zeker lol aan beleven. Zet in van 20 tot 50 euro en je krijgt sowieso gratis spins. Zet je bijvoorbeeld 50 euro in, dan mag je maar liefst 4 vakjes aanklikken waarachter bonussen schuilgaan. Zo kan je bijvoorbeeld extra spins winnen, of de Wild-Symbolen veranderen van groene huizen in grote rode hotels.

CONCLUSIE

Barcrest staat er om bekend spellen te maken met brede inzetmogelijkheden. Dat geld ook weer voor dit spel. Met 40 winlijnen en vele win mogelijkheden, is de kans op winst zeker aanwezig. Het kan zo zijn dat je met een big bet opeens heel veel wint en de tweede keer helemaal niets. Laat je dus niet verleiden om te veel in te zetten. Het blijft gokken en het huis wint altijd! Ben jij een luxepoes en wil je meer hiervan? Kijk dan ook eens naar Billyonaire of Piggy Riches !


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild, Bonus spel, Gratis Spins, Scatter, Multiplier

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €500