Monkeys of the Universe logo logo

Monkeys of the Universe gokkast

Monkeys of the Universe gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
97,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De sfeer van een graphic novel in een online gokkast

Op het eerste gezicht zou je denken dat Monkeys of the Universe gebaseerd is op een graphic novel. Alles in de vormgeving heeft een bijna cartoon-achtige sfeer, die zelfs in het introductiefilmpje nadrukkelijk naar voren komt. Toch is Monkeys of the Universe niets anders dan een online gokkast, waarmee wel duidelijk is dat de makers van Stakelogic hun best hebben gedaan om iets goed neer te zetten. Het ziet er duidelijk goed uit, maar hoe is het om te gokken met Monkeys of the Universe? Andere spannende spellen van Stakelogic zijn de Random 2 Wild en onze persoonlijke nummer 1: de Random Runner!

Rad van fortuin

Monkeys of the Universe is een videogokkast met vijf rollen die ieder drie posities hebben. Over de rollen zijn verschillende soorten apen uit dit verzonnen universum aanwezig, aangevuld met de vijf hoogste kaarten uit het kaartspel. Alle symbolen hebben een sausje van een graphic novel, waardoor zeker de kaartsymbolen er grafisch opvallend uitzien. Krijg je een winnende combinatie door op een van de winlijnen ten minste drie dezelfde symbolen op een rij te zetten, dan veranderen de betreffende symbolen bovendien in een korte animatie.

Nadat je een winst hebt behaald in een beurt, krijg je een nieuw scherm te zien. Dit rad van fortuin geeft je winst een heel nieuwe dimensie, doordat je uiteindelijke winst afhangt van de uitkomst van het rad van fortuin. De opties op het rad van fortuin zijn precies hetzelfde als die in het basisspel. Krijg je hetzelfde symbool met het rad als het symbool waarmee je in het basisspel een winnende combinatie maakte, dan veranderen alle symbolen op die rollen in dat symbool, waarmee je in één keer veel verschillende winnende combinaties krijgt. Bij ieder ander symbool wordt je gewone winst uitgekeerd.

Win tien keer het hoogst mogelijke

Het meest waardevolle symbool is maar liefst 5.000 keer je inleg waard bij vijf van de juiste apen op een rij. Krijg je het voor elkaar om daarna ook in het rad van fortuin nog eens op datzelfde symbool te landen, dan krijg je die winst dus liefst tien keer uitbetaald: een keer voor iedere winlijn, omdat het hele veld met die aap gevuld zal zijn. Je kunt Monkeys of the Universe gratis spelen of je geld inzetten voor een kans op een echte prijs. Wil je een andere gokkast uitproberen, kijk dan eens naar de Cloud Quest speelautomaat.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €50