Mercy of the Gods logo logo

Mercy of the Gods gokkast

Mercy of the Gods gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Mercy of the Gods gokkast komt uit de handen van Net Entertainment. Deze bekende ontwikkelaar heeft er een verrassend avontuur van weten te maken. Technisch gezien lijkt het spel erg op de populaire Divine Fortune speelautomaat. Alleen beschikt deze gokkast over een Egyptisch thema en dat is duidelijk terug te zien in het design en de symbolen. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. De twintig winlijnen staan vast en kunnen daardoor ook niet worden aangepast. Er dient minimaal twintig eurocent ingezet te worden per draai en de maximale inzet staat op honderd euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,64% en de variantie is medium.

Wild-symbolen en Re-Spins

Alle Wild-symbolen kunnen andere afbeeldingen vervangen, maar dat is nog niet alles. Elke keer als het Wild-symbool op de rollen verschijnt dan ontvang jij direct een gratis Re-Spin. Na elke gratis draai zal de Wild één positie zakken en zolang deze op rollen blijft staan blijven ook de Re-Spins gewoon doorgaan. Daarnaast kunnen de Wild-symbolen ook expanderen en dat is ook mooi meegenomen.

Gratis spins

Het Scatter-symbool moet minimaal driemaal op de rollen verschijnen, want dan krijg jij namelijk tussen de vijf en twaalf gratis spins cadeau. Alle Wild-symbolen die gedurende de gratis spins op de speelrollen verschijnen zullen zich uitklappen over de hele rol. En ook de Re-Spins kunnen gewonnen worden, waardoor de gratis draaien een lange tijd door kunnen gaan.

Jackpot

Alle deelnemers op de Mercy of the Gods gokkast maken kans op een progressieve jackpot. Deze jackpot staat op een minimaal bedrag van 10.000 euro, maar deze kan snel groeien richting een paar ton. Als je minimaal drie munten weet te bemachtigen in het reguliere spel dan krijg je toegang tot het jackpotspel. Voor het spel start krijg je al tweehonderd keer de inzet terug. Als vervolgens in het bonusspel het gehele scherm vol zal staan met munten, dan win jij de progressieve jackpot.

Conclusie

De Mercy of the Gods gokkast ziet er geweldig uit en is ook nog gemakkelijk. Vooral de progressieve jackpot is een goede reden om juist dit spel te spelen. De features helpen ook om mooie geldprijzen te winnen.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2019

Features icon
Features

Gratis Spins, Unieke Wilds, Jackpot Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100