Mega Moolah IsIs logo logo

Mega Moolah IsIs gokkast

Mega Moolah IsIs gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
88,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Mega Moolah IsIs is de Egyptische versie van die andere Moolah gokkast van Microgaming. Beide spellen hebben gemeen dat je dit spel niet gratis kan spelen. Je zal dus een account moeten aanmaken bij een online casino om kans te maken op een van de Mega Moolah jackpots!

Speluitleg

Mega Moolah IsIs is een progressief video slot met een Mega Jackpot die begint rond de 1 miljoen euro. Om kans te maken op een van de jackpots, kan je al vanaf €0.10,- inzetten per spin.

Het nadeel van deze gokkast is de Return To Player (RTP), die is namelijk 88%. Dat houdt in dat je kansen om ook daadwerkelijk te winnen niet zo heel groot zijn. Zeker als je het vergelijkt met veel andere video slots die zo rond de 96% zitten. Voor ons is dat toch wel een groot nadeel.

Wild symbool

Het wild-symbool kan je vinden door het plaatje met de vrouw Isis erop. Dit symbool vervangt elk ander symbool behalve de scatter. Het scatter-symbol herken je aan het plaatje met de uil. Lukt het je om 5 wild-symbolen op de rollen te krijgen, dan win je 10.000 credits. Speel je met een maximale inzet, dan kan je maar liefst 200,000 credits in je zak stoppen!

Progressieve jackpot

De jackpot in dit spel is helemaal willekeurig. Dat betekent dat je op elk moment tijdens het spelen deze prijs kan winnen. Er zijn vier jackpots te vinden. De Mini begint bij €10,-, de Minor bij €100,-, de Major bij €10.000,- en de Mega jackpot begint bij een mooi bedrag van €1.000.000,-!

Gratis spins

Vind je drie scatter-symbolen met de uil op je rollen, dan kan je je opmaken om 20 gratis spins te ontvangen. Het maximale aantal spins dat je kan ontvangen is 30. Alles dat je wint in de gratis spin rondes wordt met 6 vermenigvuldigd!

Conclusie

Met Mega Moolag IsIs heeft Microgaming een leuk video slot op de markt gebracht voor mensen die graag voor die enorme jackpot gaan. Het is duidelijk dat de provider niet al te veel aandacht heeft besteed aan de beleving en vormgeving van het spel. Dat kan je lui noemen, of gewoon functioneel.

Voor ons is het grootste nadeel de kans op terugbetaling; 88%. Dat betekent dat je enorm veel geld in de machine moet stoppen om er iets uit te krijgen. Maar als je dan wint, dan win je ook goed! Wil je toch graag een progressieve jackpot game spelen waar je niet te veel geld in hoeft te gooien? Kijk dan is naar Joker Millions!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2009

Features icon
Features

Wild, Gratis Spins, Vermenigvuldigers, Scatters

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €25