Mayan Wild Mystery logo logo

Mayan Wild Mystery gokkast

Mayan Wild Mystery gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Mayan Wild Mystery
Start gratis spel
Close icon
Mayan Wild Mystery logo
Ontvang bij Mayan Wild Mystery
Ontvang bij Mayan Wild Mystery
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Jij stapt voor even in de wondere wereld van de Maya’s. In de Mexicaanse jungle liggen namelijk allerlei waardevolle schatten verborgen en misschien weet jij deze wel te vinden. Ontwikkelaar Stakelogic creëerde de Mayan Wild Mystery gokkast en heeft er een serieus spel van weten te maken. De hoge variantie en het theoretische uitkeringspercentage van 96,27% maken het een spannende game. Je kan bij iedere draai zomaar een gigantische hoofdprijs winnen van maar liefst 1,25 miljoen euro. Zoek je toch iets anders met een soortgelijk thema, bekijk dan eens de Montezuma speelautomaat. Gratis oefenen kan onderin de review.

Speluitleg

Er zal op de Mayan Wild Mystery gokkast worden gespeeld vijf rollen en drie rijen. Er zullen altijd 50 winlijnen worden geactiveerd, minder is niet mogelijk. De minimale inzet is hierdoor uitgekomen op vijftig eurocent en er kan maximaal 250 euro per spin worden ingezet. Grote prijzen kan je winnen door vijf identieke symbolen op een winlijn te krijgen, bijvoorbeeld vijf Wild-symbolen. Overigens kan je bij iedere winst ook kiezen voor een extra gokje, namelijk de Gamble Feature. Je speelt dan een ultrakort spelletje met een 50% winstkans op een verdubbeling van de eerste behaalde prijs. Je mag trouwens vijf keer achter elkaar het gokspel spelen.

Gratis spins

Er is ook nog een bonussymbool beschikbaar op de Mayan Wild Mystery gokkast. Bij negen of meer bonussymbolen mag jij jezelf gaan klaarmaken voor een paar spannende gratis spins. Bij negen bonussymbolen krijg je het minimale aantal van acht gratis spins, maar je kan maximaal twintig gratis spins per keer winnen. Bij elke winst met behulp van een Wild-symbool zal een vermenigvuldiger stijgen, deze kan maximaal 25 keer een prijs uitkeren. Het is dan ook logisch dat de hoofdprijs op deze manier gepakt kan worden op de Mayan Wild Mystery speelautomaat van Stakelogic.

Conclusie

Het basisspel is toch wel wat simpel op de Mayan Wild Mystery gokkast. Je kan eigenlijk alleen met de Wild-symbolen en via de gratis spins grote prijzen winnen. Pluspunt is wel dat de hoofdprijs meer dan een miljoen euro bedraagt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gamble Feature, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €250