Maya logo logo

Maya gokkast

Maya gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Maya
Start gratis spel
Close icon
Maya logo
Ontvang bij Maya
Ontvang bij Maya
Software ontwikkelaar Logo software
Red Rake Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het is met dit spel echt duidelijk geworden: Red Rake Gaming zet helemaal in op ontwerp en beleving. Wauw, dit spel zit vol met prachtige details. De enorme tempels op de achtergrond verreizen uit het bos en staan te glunderen in het avondlicht. De muziek zet direct de juiste sfeer en je waant je in de diepe jungle van de Maya-koningin.

Speluitleg

Dit spannende spel speel je op een 5×3 speelveld met 50 vaste winlijnen. De enorm gedetailleerde symbolen kunnen mooie prijzen opleveren. Kijk vooral uit naar het beige Maya-masker. Dit symbool kan je 40 punten opleveren als je er 5 weet te vinden.

De andere symbolen waar we blij van worden zijn de Wild en het Bonus-symbool. Het Wild-symbool vervangt alle andere symbolen, behalve het Bonus-symbool. Krijg je het voor elkaar om drie Bonus-Symbolen op de rollen te krijgen, dan mag je je opmaken voor de gratis spins ronde.

Gratis spins

In de gratis spins ronde begin je met 7 gratis spins. Maar er is meer! Je kan namelijk het ‘HUGE’ Bonus-symbool tegenkomen. Die ontgrendeld namelijk nog 3 gratis spins. Tijdens het spinnen is er een speciale munt aanwezig. Deze is door de makers de “Mayans’ Gold” genoemd. Mocht je deze in je beeld zien staan, dan zal je hem zeker niet over het hoofd zien. Het is namelijk een enorme munt die het halve scherm in beslag neemt. De Mayans’ Gold-munt is de opmaat naar de jackpot.

Jackpot

Zit je eenmaal in de Mayans’ Gold ronde, dan mogen we je feliciteren, want je ben ver gekomen! Nu is het aan jou om 6 van deze gouden munten te pakken. Geen zorgen, dit hoeft niet in één keer. De munten blijven namelijk gewoon op de rollen staan. Elke keer als je een gouden munt vindt, dan worden je gratis spins gereset en mag je opnieuw 3 keer draaien. Tijdens dit spel kan je willekeurig de statische Minor, Major of Grand jackpot winnen!

Conclusie

Dit spel van Red Rake Gaming slokt je helemaal op. Met een minimale inzet van €0,50,- per spin kan je al een gooi doen naar een van de jackpots. Wat wij ook zeer geruststellend vinden is dat producent Red Rake licenties heeft in Italië, Spanje, Portugal, Malta en het Verenigd Koninkrijk. Nu kan je met een gerust hart dit spannende spel spelen.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Jackpots, Wild, Bonus Ronde

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €35