Major Millions logo logo

Major Millions gokkast

Major Millions gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
89,4%
Volatiliteit / variantie
Laag

De Mega Moolah gokkast is misschien het paradepaardje van Microgaming, maar de casinospelers kunnen ook een prachtige prijs winnen op de Major Millions. Deze speelautomaat beschikt eveneens over een progressieve jackpot. Spelers moeten minimaal drie euro inzetten per spin om kans te kunnen maken op deze hoofdprijs. Normaliter staat de progressieve jackpot op ongeveer een half miljoen euro, maar in 2017 ging er bijna twee miljoen euro uit. Wil je de Major Millions gokkast gratis uittesten, speel dan mee onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Major Millions gokkast gespeeld worden op vijf rollen en drie rijen. Er zijn vijftien winlijnen, hierop moeten de winnende combinaties komen te staan. Het spel beschikt helaas niet over features, er is bijvoorbeeld geen bonusspel en vermenigvuldiger. De hoofdprijs kan gewonnen worden in het reguliere spel, elke draai is een kans op een gigantische prijs.

De minimale inzet op de Major Millions is twintig eurocent per draai, er zal dan gespeeld worden met alle winlijnen. De muntwaarde staat ook standaard op twintig eurocent en kan niet worden aangepast. Het is wel mogelijk om maximaal drie euro per draai in te zetten. Om kans te kunnen maken op de jackpot moet er ook met de maximale inzet gespeeld worden. Het thema is het leger, dit zie je vooral terug in de vormgeving en de symbolen.

Progressieve jackpot

Het Wild-symbool is gemakkelijk te herkennen, dit is namelijk het logo van de Major Millions gokkast. Alle winsten met de Wild-symbolen worden driemaal uitgekeerd, het kan dan hard gaan met de winst. Mocht je de Wild vijfmaal op de vijftiende winlijn krijgen, dan win je de progressieve jackpot. Deze jackpot zal minimaal 250.000 euro bedragen en zal bijna elke seconde stijgen. Zeven procent van de inleg van elke draai zal naar de jackpot gaan.

Conclusie

De Major Millions gokkast is recht door zee en kent weinig verrassingen. Het draait allemaal om het reguliere spel, hier valt de jackpot te winnen. Wel is de inleg van drie euro fors, maar wie niet waagt zal ook niet winnen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2009

Features icon
Features

Progressieve Jackpot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €3