Magic Portals logo logo

Magic Portals gokkast

Magic Portals gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een spel met magische krachten

Voor wie zin heeft in een spel dat net wat anders is dan het normale is magic portals een prima spel om te spelen. Het geeft je een kijkje in de magische wereld, en dat heeft voor jou als speler zo zijn voordelen. Deze unieke gokkast is een creatie van de software leverancier Net Entertainment.

Het uiterlijk van het spel

De naam zegt het zelf al; je speelt dit spel in een thema wat aansluit bij het onderwerp magie. Je hebt een donker scherm waarop je een totaal van 5 wielen ziet. Van ieder wiel zijn 3 symbolen in beeld. Op die wielen kan je diverse symbolen zien verschijnen. Je mag dan denken aan de thema symbolen van het spel, maar ook aan Wilds en Scatters. De symbolen zijn nagenoeg allemaal vormgegeven met veel aandacht, waardoor dit spel uitblinkt op het gebied van graphics.

Het spelen van het spel

Het spel beschikt over 25 winlijnen. Je bent gedwongen om het spel ook echt op alle 25 de winlijnen te spelen, wat voor veel spelers inhoudt dat ze de waarde van hun credit wat naar onder zullen moeten bijstellen. Je zet in per winlijn en dat kan je doen met munten. Aan zo’n munt ken jij persoonlijk een waarde toe; je kan een waarde geven van 1 eurocent. Daarnaast kan je ook 2 eurocent inzetten, 5 eurocent, 10 eurocent, 20 eurocent of 50 eurocent. De snelle rekenaars zien het gelijk; je geeft de waarde van jouw eigen muntgeld eraan. Je zal er rekening mee moeten houden dat de winst van het spel wordt bepaald door jouw inzet; zet je laag in per winlijn, dan zal je winst ook minimaal zijn. Met een wat hogere inzet per winlijn speel je het spel nog enigszins rendabel.

Winnen bij dit spel

Het spel bestaat uit een basisspel en twee magic portals. Het basisspel houdt in dat jij op de winlijnen winnende combinaties van symbolen moet zien te verzamelen. Dat houdt in dat je symbolen verzamelt zoals aangegeven in de wintabel. Daarin staat ook aangegeven wat de waarde is van een symbool en van een winnende combinatie. Gelukkig word je bij dit spel nog geholpen door de Wilds en Scatters in het spel.

Jouw hulplijnen in het spel

Bij het spel word je geholpen in de vorm van Wilds en Scatters. Dat houdt in dat je met een Wild gemakkelijker een winlijn kan volmaken. Een Wild heeft namelijk de functie van een Joker in het spel. De Joker kan je inzetten om een winlijn aan te vullen tot een winnende combinatie. De Wild heeft bovendien een heel hoge waarde. Heb je er meerdere op één winlijn staan dan loop je dus in één spin opeens behoorlijk binnen. De Scatter is de tweede portal. Dit houdt in dat je met 3 scatters een free spins spel zal gaan spelen. Je wint meerdere gratis spellen waarbij jouw winst flink oploopt doordat deze telkens met factor 2 vermenigvuldigd wordt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2012

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €250