Machine Gun Unicorn logo logo

Machine Gun Unicorn gokkast

Machine Gun Unicorn gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
97,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Machine Gun Unicorn is een hilarische online slot met schattige eenhoorns die zwaarbewapend het gevecht aan gaan met de zombies. Sinds de release door Genesis Gaming in 2015 heeft Machine Gun Unicorn veel aandacht gekregen door voor het grappige originele thema en uitstekende graphics. Tijdens de ICE Totally Gaming conventie van 2015 in Londen was deze online slot een “Game to Watch” award finalist. Machine Gun Unicorn biedt een RTP (Return to Player) waarde van 97,19% en de kans om tot wel 200x je inzet te winnen. Laat die eenhoorns maar eens flink wat zombies afknallen! Deze online gokkast kan gespeeld worden vanaf elke desktop, iOS en Android smartphones en tablets.

Een mengeling van My Little Pony en Zombieland

De online slot Machine Gun Unicorn heeft 5-rollen en 10-vaste winlijnen. Op een hele originele wijze is het Genesis Gaming gelukt om schattige pony’s te combineren met vleesetende zombies. Het resultaat is humoristisch en absurd, hiermee onderscheidt Machine Gun Unicorn zich zeker van andere slots. Er zijn diverse animaties te zien, waaronder exploderende zombies en een fontein van patroonhulzen tijdens een winnende combinatie. Stoere eenhoorns gebruiken hun wapens en laten heldere regenboog strepen achter op de winlijnen. Er is ook nog een zombie hoofd te zien die zwaait met een witte vlag van overgave. Op die witte vlag staan de woorden “Big Win” in bloedige letters. Als je het spel opstart krijg je eerst een korte intro video te zien. Deze video toont het verhaal achter deze online gokkast. Voorheen vreedzame eenhoorns die ten strijde trekken tegen een invasie van vleesetende zombies. Helaas zijn ze aan de verliezende hand, totdat er een held tevoorschijn komt. Een eenhoorn met een machinegeweer op de plek waar zijn hoorn had moeten zitten. De harde rockmuziek van deze slots past perfect bij de bloedige actiemomenten!

Machine Gun Unicorn laat de waarden account balans, inzet per lijn, gewonnen prijzen en totale inzet zien in Euro valuta. Dit zoals gebruikelijk getoond aan de onderkant van het scherm. Individuele lijn winsten worden duidelijk weergegeven over het scherm van deze gokkast. Inzet per lijn kun je variëren tussen de €0,01 t/m €25 voor een totale inzet van €0,10 t/m €250. De waardes in de uitbetalingstabel worden alleen weergeven in credits. Deze bedragen blijven vast staan, ook als je de inzet wijzigt. Geldprijzen die je kunt winnen worden bepaald door jouw inzet per lijn te vermenigvuldigen met de waarde van het slot symbool.

Machine Gun Unicorn heeft slechts 8 symbolen, allemaal passen ze bij het thema van eenhoorns die op jacht zijn naar enge zombies. Deze slot heeft één speciaal symbool, het Machine Gun Unicorn Wild symbool. Dit symbool kan alle andere symbolen vervangen als een soort joker en verschijnt alleen op de 3e rol. Het is ook een integraal onderdeel van de Symbol Bombs functie. De 7 reguliere symbolen hebben allemaal een eenhoorn of een zombie thema. Dat zorgt ervoor dat deze online gokkast nog vrij bijzonder en uniek is gebleven in vergelijk met andere slots. Meestal wordt er namelijk gebruik gemaakt van kaart symbolen. In volgorde van hoge naar lage waarde zijn dit de symbolen: Rode pot met zombie hoofd, groene pot met zombie hoofd, blauwe pot met zombie hoofd, paarse eenhoorn, roze eenhoorn, draak en gele eenhoorn.

Deze online slot is voorzien van een ‘2 Way Pay‘ gameplay. Dit maakt het mogelijk om een winnende combinaties te vormen vanaf rol 1 of rol 5. Draai 3 of meer reguliere symbolen vanaf de linker-of-rechter rol voor een winnende combinatie. Deze indeling van ‘2 Way Pay’ doet ons een beetje denken aan de populaire Starburst slot van NetEnt. Hiermee kunnen spelers ook winnen met de indeling ‘Win Both Ways’ met 10 winlijnen. Ongetwijfeld zal Genesis Gaming graag het succes van Starburst evenaren door de integratie van dit onderdeel in Machine Gun Unicorn.

Het meest waardevolle symbool van deze slot is het zombie hoofd in de rode pot. Met een waarde 100, 20 of 5 kun je in het basisspel tot 10x je inzet winnen langs één enkele winlijn en tot 100x langs alle 10 winlijnen. De Symbol Bombs Feature maakt het mogelijk om een nog grotere hoofdprijs te winnen van maar liefst 200x je inzet!

Speciale functies

Net als de meeste online slots heeft Machine Gun Unicorn ook een Auto Play functie. Met deze functie kun je 5, 10 of 25 spelrondes automatische spelen. Deze Auto Play functie heeft verder geen geavanceerde opties om te selecteren.

Met de instellingen kun je onder meer het geluid aan-en-uitschakelen. Als je op de ‘Stop‘ knop klikt terwijl de rollen nog draaien, kun je ze sneller tot stilstand brengen. Met Turbo Play kun je het spel versnellen.

De bonus features van Machine Gun Unicorn gokkast

Symbol Bombs: Wanneer een Machine Gun Unicorn Wild symbool landt op de 3e rol, dan ontploffen de zombie hoofden op alle 5 de rollen. In de nasleep van dit bloedbad wordt er een geldprijs onthuld. Laat tot wel 14 zombie hoofden ontploffen – hoe meer hoofden, des te groter de geldprijs! Als er geen zombie hoofden te vinden zijn dan krijg je alsnog een troostprijs. In tegenstelling tot de reguliere gameplay worden alle prijzen vermenigvuldigd met de totale inzet in tegenstelling tot inzet per lijn.

Knal zombies overhoop voor grote geldprijzen!

Machine Gun Unicorn is een vermakelijke gokkast. Sta niet gek te kijken als je eenhoorns ziet die zich even flink uitleven op een aantal bloeddorstige zombies! Terwijl de gameplay ‘2 Way Pay‘ hetzelfde is als ‘Win Both Ways‘ van Starburst, heeft Genesis Gaming toch een unieke Symbol Bombs functie toegevoegd en natuurlijk een hilarisch en origineel thema dat het zich onderscheidt van andere online slots. Het hele idee van het toevoegen van zombies in iets dat lijkt op een ‘My Little Pony’ aflevering, is zó belachelijk dat het echt werkt!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Symbol Bombs functie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €25