Lucky Twins logo logo

Lucky Twins gokkast

Lucky Twins gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Lucky Twins gokkast is één van de bekende spellen uit het assortiment van Microgaming. Deze ontwikkelaar heeft gekozen voor een Chinees thema. In China gelooft men namelijk de tweelingen en geluk hand in hand met elkaar gaan. Het spel doet ons een beetje denken aan de Dancing Drums gokkast. Misschien brengt dit spel ook wel het nodige geluk en ga jij er vandoor met een grandioze geldprijs. Gratis meespelen kan wederom onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Lucky Twins speelautomaat gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er dient minimaal negen eurocent te worden ingezet per draai en de maximale inzet staat op 45 euro. Het theoretische uitbetalingspercentage is exact 96% en de variantie is medium.

Geen Features

Opvallend genoeg zijn er op de Lucky Twins speelautomaat geen features te vinden. Gratis spins zijn niet aanwezig, Re-Spins hoef je ook niet te verwachten net zoals Extra Wilds. Maar de grote prijzen kunnen gewonnen worden met de basissymbolen, wat natuurlijk ook wel voor extra spanning zorgt. De hoofdprijs staat op 555 keer de inzet, bij een maximale inzet is dat 25.000 euro.

Symbolen

Het Scatter-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een gouden baar, alleen levert dit symbool geen gratis spins op. Bij drie of meer Scatters win je een geldbedrag, deze kan oplopen tot vijftig keer de inzet per draai. Het Wild-symbool betaald het grootste bedrag uit, namelijk een hoofdprijs van 555 keer de inzet. Verder heb je nog enkele Chinese symbolen die maximaal 600 munten kunnen opleveren. De kaartsymbolen betalen tussen de 100 en 125 munten uit.

Conclusie

De Lucky Twins gokkast is bijzonder simpel, maar dankzij de hoge geldprijzen is het toch veel populaire speelautomaat geworden. Het is een geschikt spel voor de speler die graag op een eenvoudig video slot speelt zonder veel extra’s.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2015

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,09 t/m €45