lucky 3 logo logo

Lucky Streak 3 gokkast

Lucky Streak 3 gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Lucky Streak 3
Start gratis spel
Close icon
lucky 3 logo
Ontvang bij Lucky Streak 3
Ontvang bij Lucky Streak 3
Software ontwikkelaar Logo software
Endorphina
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Lucky Streak 3 is een succesvol vervolg op de voorgaande twee Lucky Streak speelautomaten van de gameprovider Endorphina. De drietal gokkasten werden vlak na elkaar uitgebracht. De gokkasten hebben één ding gemeen en dat is dat het allemaal fruitautomaten zijn. De verschillen zitten hem in de variantie en het aantal rollen. De Lucky Streak 3 gokkast beschikt over drie rollen en een geweldig theoretisch uitkeringspercentage van 96%. Probeer de Lucky Streak 3 gratis uit of speel direct mee in één van de online casino’s.

Uitleg

De Lucky Streak 3 gokkast heeft drie rollen en maximaal vijf winlijnen. De speler mag zelf beslissen of je met één, twee, drie, vier of vijf winlijnen speelt. Het uitkeringspercentage van 96% blijft altijd gelijk, ongeacht het aantal winlijnen. De minimale inzet bedraagt één eurocent per spin en de speler mag tot wel 50 euro per draai inzetten. Het is daardoor een ideale fruitautomaat voor zowel de nieuwkomers als de high-rollers. Het is mogelijk om de automatische spinmodus te activeren of één van de 11 verschillende talen in te stellen. Daarnaast kan een deelnemer de statistieken op ieder moment tevoorschijn halen, daar kan de speler een overzicht terugvinden met de totale speeltijd, inzet en winst of verlies.

Symbolen

Er verschijnen acht verschillende symbolen op de rollen en die leveren verschillende prijzen op. De speler kan met de dubbele 7 een maximale geldprijs van 7500 euro winnen. De sterren zijn ook nog erg interessant met een maximale geldprijs van 2000 euro. De gouden bellen (600 euro), druiven (400 euro), citroenen (400 euro), kersen (400 euro) en de pruimen (400 euro) zijn ook nog aardig winstgevend bij een 3-of-a-kind. Er verschijnen ook BAR-symbolen op de rollen en die zijn goed voor maximaal 50 euro. Draait de speler een speelscherm vol met een identiek symbool, dan zal de winst tweemaal worden uitgekeerd.

Risk Game

Een prijs winnen is altijd leuk, maar soms gaat het wel om een heel klein bedrag. De speler kan in dat geval de Risk Game activeren en proberen de winst te verdubbelen. Het gokspelletje op de Lucky Streak 3 gokkast is erg eenvoudig en winstgevend. Na een winnende combinatie kan de deelnemer op de rode knop (gokspel) of op de groene knop (incasseren) klikken. Klik niet te snel weer op de spinknop, want dan kiest de deelnemer automatisch voor incasseren en is het niet meer mogelijk om terug te keren. Klikt de speler op de rode knop met de speelkaarten erin verwerkt dan verschijnen er een vijftal kaarten op het speelscherm. De meest linkse speelkaart opent en de speler moet proberen om een hogere kaart aan te klikken. Kiest de speler de juiste kaart dan zal het winstbedrag dubbel worden uitgekeerd. Het is mogelijk om door te spelen en het geldbedrag zelfs te verviervoudigen. Let op wel goed op, is de geopende kaart een Aas dan is de winstkans minimaal. De joker is de enige kaart die hoger is dan de Aas. De speler kan het gokspel altijd openen om te bekijken welke kaart er geopend zal worden. Een speler kan het bedrag ook direct incasseren, wat soms de beste optie is.

Conclusie

De Lucky Streak 3 gokkast is een hele fijne ouderwetse fruitmachine. Dankzij de drie rollen kan de speler het overzicht goed bewaren en de eventuele geldprijzen zijn hoog. Dankzij de Risk Game kan een winstbedrag van 400 euro al snel worden omgetoverd in een monsterbedrag van enkele tienduizenden euro’s. Grafisch zit de Lucky Streak 3 gokkast ook erg goed in elkaar.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

maart 2019

Features icon
Features

Risk game

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €50