Line Up logo logo

Line Up gokkast

Line Up gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Gokken op rollen en een rad van fortuin

Line up is een spel wat je speelt in twee gedeeltes; het basisspel en het bovenspel. Er is ook een leuk bonusspel ingebouwd in de vorm van een rad van fortuin. Het basisspel is bedoeld om credits te verzamelen om in het bovenspel mee te spelen. Zoek je iets wat meer modern? Dan is de Butterfly Staxx speelautomaat misschien wel wat voor jou.

Het basisspel; leuke winsten

Bij het basisspel zet je steeds in met 1 credit. Die credit staat voor 10 eurocent. Je speelt dit spel op 1 winlijn die duidelijk herkenbaar is aan de smalle lijn die over de symbolen op de rollen heen loopt. Je speelt het spel met de onderste 3 rollen. Je kan prijzen winnen die in het winschema staan vermeld onder de onderste drie rollen. De prijzen zijn allen geldig wanneer ze van uiterst links naar rechts worden behaald.

Het rad van fortuin

Het basisspel van Line up heeft een bonusspel, en dat is heel aangenaam want normaliter wordt dit bewaard tot het bovenspel. Wanneer je een spin doet zal de verlichting op het rad van fortuin meedraaien. Komt deze op een bonusvakje terecht, dan wordt de bonus die vermeld staat geactiveerd. Zo heb je de gelegenheid om een kris kras combinatie te verzamelen of om een extra Wild symbool te verdienen. Een Wild symbool dient als een joker; je kan er ieder symbool mee vervangen. Win je bij het basisspel zelf echter een prijs, dan zullen de lichten doven op het rad. Dat geldt ook wanneer je op het vakje Dims Features terechtkomt.

Kop of munt spelen 

Had je nog niet genoeg actie, dan kan je een spel head or tail spelen. Je kan een gewonnen prijs verdubbelen tot een maximum van 200 credits. Gok je echter fout, dan ben jij je inzet kwijt.

Het bovenspel bij Line Up  

Bij het spel Line up is ook een heel interessant bovenspel te spelen waarbij je gelijk met meer credits kan inzetten. Je speelt het spel op de bovenste drie rollen en je kan een inzet van 5 of van 10 credits doen per spin. Je hebt maar liefst 5 winlijnen tot je beschikking. Je ziet in het winschema in beeld welke symbolen je moet verzamelen op de winlijnen. Die winlijnen lopen kris kras over het scherm. Met 5 credits inzet mogen de lijnen kris kras lopen; met 10 credits start er een repeat functie op het moment dat er drie gelijke symbolen op de winlijn staan. Met slechts 1 druk op de knop kan je in dat geval je laatstgewonnen prijs meermalen winnen. Je kan doorgaan tot een max van 200 credits. In het bovenspel bouw je credits in potten op. Die kan je legen naar het display wat bij je basisspel hoort. Je doet dat met Take Clubmeter

Bediening:

Start / To Clubmeter – begin met een spin / Voeg credits toe aan de clubmeter.
Choose Bet / Tail – bepaal je inzet voor het bovenspel en start dit / zet in op tail bij het gamble spel.
Head – kies voor head bij het gamble spel.
Hold – Houd een rol vast met goede symbolen.
Reset – Zet de autohold functie uit.
Autoplay – Speel een nieuw spel automatisch zonder dat je op start klikt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5