Legend of the White Snake Lady logo logo

Legend of the White Snake Lady gokkast

Legend of the White Snake Lady gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Treedt binnen in een mystieke wereld en wees getuige van de legende. Draai de rollen van deze nieuwe online slot – Legend of the White Snake Lady van Yggdrasil. Deze slot is op 21 juli uitgebracht, de Legend of the White Snake Lady gokkast biedt een RTP van 96,1% en je hebt de kans om tot wel 1.000x je inzet te winnen! Deze online slots hebben een Win All Ways opzet en een Re-spins functionaliteit. Tijdens een Re-spin blijven Wild symbolen vast staan wat resulteert in een grotere winkans. Draai vijf van dezelfde symbolen om 100x je inzet te winnen – dit is een hele unieke opzet in vergelijking met andere slots. Het lukt de spelontwikkelaar Yggdrasil eigenlijk altijd wel om iets moois neer te zetten, met hun originele wendingen en uitstekende graphics! Speel Legend of the White Snake Lady online vanaf iedere desktop of iOS / Android en Windows toestel.

Een artistieke prestatie

Legend of the White Snake Lady heeft 5-rollen en er zijn 243 manieren om een winnende combinatie te draaien. De rollen van deze slot worden omlijst door 2 witte slangen, tegen een schemerige achtergrond. Ieder symbool op de rollen is geanimeerd en de algehele grafische kwaliteit is uitstekend – iets wat we wel gewend zijn van Yggdrasil slots. Tijdens het spelen is er een glinsterende licht te zien dat de symbolen omringt. De 3e rol is altijd de laatste rol die stopt met draaien en er is een vurig licht te zien rond de randen. De traditioneel Aziatische geluiden creëren een mystieke sfeer.

Als je Legend of the White Snake Lady speelt dan kun je de waardes zoals inzet, account balans en gewonnen geldprijzen zelf instellen. Deze bedragen worden weergeven in Euro valuta of munten. De standaardinstelling is Euro valuta. Tijdens het online gokken, kan de speler het inzet variëren van €0,25 t/m €125. Dit doe je door de muntwaarde aan te passen van 0,01 t/m 5,00. De muntinzet blijft vast staan op 25. Gewonnen geldprijzen worden altijd weergeven in munten, je ziet deze bedragen staan in het midden van het spel. Geldprijzen worden ook in de uitbetalingstabel als munten getoond, deze bedragen blijven vast staan ondanks veranderingen in de inzet. Een winnende combinatie wordt berekend door de muntwaarde te vermenigvuldigen met de muntprijs.

Deze online gokkast heeft een unieke set van 7 symbolen met 1 speciaal symbool, 1 extra waardevol regulier symbool en 5 minder-waardevolle symbolen. Alle slot symbolen van White Snake Lady zijn geanimeerd met personages en locaties in de Aziatische stijl. Het speciale symbool is een Wild symbool, deze kan als een soort joker, ieder ander symbool vervangen. Het Wild symbool is ook betrokken bij het ontstaan van Re-spins en verschijnt alleen op de 3e rol. De reguliere symbolen, in volgorde van hoge naar lage waarde zijn: Legend of the White Snake Lady (best-betalende symbool), oude man, slangenvrouw, man met dumplings, man met paraplu, tovenaar, brug en het kasteel.

Met de slot Legend of the White Snake Lady kun je op 243 manieren een winnende combinaties draaien. Een combinatie wordt gevormd vanaf de (linker) 1e rol of de (rechter) 5e rol. Een combinatie van 5 reguliere symbolen zorgt voor een geldprijs van 100x je inzet. Symbolen die dezelfde rol delen kunnen ook een Multiplier toekennen als dat symbool een 3-5 combinatie heeft over de aangrenzende rollen. Als je bijvoorbeeld 3 dezelfde kasteelsymbolen draait over de rollen 1-3, met 2 kastelen op rol 1, 3 kastelen op rol 2 en 1 kasteel op rol 3. Dan wordt er vervolgens een vermenigvuldigingsfactor toegepast van 2 x 3 x 1. Een muntprijs van 25 komt dan neer op een totale winst van 150 munten.

Het best betalende symbool is het hoofdpersonage The White Snake Lady. Je wint hiermee een geldprijs vanaf 3-of-meer van dezelfde symbolen. De waardes zijn 25.000, 2.500, 250 en 100. Als je 4 White Snake Lady symbolen draait op de rollen 1, 2, 4, en 5 met 1 Wild-symbool op rol 3 dan ontvang je 100x je inzet. Met 5 symbolen, zonder tussenkomt van een Wild ontvang je 25.000 munten (1.000x je inzet). Omgerekend naar Euro valuta is de maximale prijs dat je kunt winnen met dit symbool tussen de €250 en €125.000, afhankelijk van je inzet per spin.

Speciale functies

De online gokkasten van Yggdrasil hebben meestal een Auto Play functie variërend van 10 t/m een oneindig aantal spelrondes (tenzij je account saldo is verbruikt). Met de geavanceerde Auto Play instellingen van Legend of the White Snake Lady kun je onder meer: instellen dat Auto Play functie stopt wanneer je saldo stijgt / daalt met een vast bedrag of een ingestelde minimum winst. Tijdens het spelen kun je op het grote vierkant klikken om de rollen sneller te laten stoppen. Ook kun je de laatste 10 rondes bekijken in de spelgeschiedenis.

De spelinstellingen van Legend of the White Snake Lady: Kies ervoor om bedragen in Euro valuta of munten weer te geven. Als je speelt via een desktop computer, dan kun je instellen dat je met de Spatiebalk een nieuwe spelronde start. Het is ook mogelijk om de geluidseffecten / achtergrondmuziek en de snelheid van deze slot aan te passen.

De bonus features van Legend of the White Snake Lady

Als aanvulling op de Win All Ways Feature, waarmee je beschikt over 243 mogelijke manieren om te winnen, heeft White Snake Lady ook een Re-spin-functie met vaste Wild symbolen. Iedere keer als er een Wild landt op de 3e rol, dan wordt deze vastgezet terwijl de rest van de symbolen opnieuw draaien. Hiermee krijg je dus een extra kans om te winnen!

Een nieuwe hit van Yggdrasil

De Legend of the White Snake Lady gokkast past goed in het rijtje van andere Yggdrasil slots met een goed doordacht ontwerp en mooie graphics. Het enige nadeel van deze online slot is het beperkte aantal bonus features.

De spelontwikkelaar Yggdrasil is onlangs nog erkend voor zijn prestaties door middel van het winnen van de ‘Slot Provider of the Year’ EGR award 2016. Wij kunnen je dus zeker aanraden om deze slangendame eens van dichterbij te bekijken! Een ander bekend spel van deze ontwikkelaar is de Great Wild Elk gokkast.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2016

Features icon
Features

Re-spin functie met vaste Wild-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125