Legacy of Ra Megaways logo logo

Legacy of Ra Megaways gokkast

Legacy of Ra Megaways gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

In de afgelopen jaren zijn er honderden online gokkasten uitgekomen, waaronder de succesvolle Book of Ra speelautomaten. En ontwikkelaar Blueprint Gaming heeft een vervolg aan de gokkast gegeven en de Legacy of Ra Megaways speelkast uitgebracht. En ook nu kan jij door een extra inzet neer te leggen gelijk de bonusronde bereiken en daarmee ook het theoretische uitbetalingspercentage een flinke boost geven. Onderin de review kan jij gratis oefenen op de Legacy of Ra Megaways gokkast!

Uitleg

De Legacy of Ra Megaways gokkast beschikt over een zestal rollen en een waanzinnig aantal van 15.625 manieren om een prijs te pakken. Het doel is om de gratis spins te bereiken, want dan kunnen de symbolen op de speelrollen zomaar expanderen. De hoofdprijs is vijftigduizend keer de inzet. Er dient minimaal tien eurocent per draai te worden ingezet en de maximale inzet staat op honderd euro. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,01%, maar met de Buy-a-Bonus kan deze zomaar uitkomen op 97,01%. De variantie op de Legacy of Ra Megaways gokkast is bizar hoog.

Gratis spins

De Scatter-symbolen zijn heel erg waardevol op de Legacy of Ra Megaways speelautomaat. Minimaal drie van deze symbolen op de rollen en jij mag tien keer gratis draaien. Er kunnen overigens maximaal vijftig gratis spins per keer worden gewonnen, dat hangt namelijk af van het aantal Scatter-symbolen. Tijdens de kosteloze draaien zal er één symbool worden uitgekozen, deze kan dan expanderen tijdens de spins. Hierdoor zal je eerder een enorme geldprijs pakken op deze online gokkast.

Buy-a-Bonus

In het basisspel zal je dus minimaal drie Scatter-symbolen moeten krijgen om de gratis spins te kunnen winnen. Dat kan natuurlijk heel lang duren, maar daarvoor is er één oplossing. Je kan namelijk ook de Buy-a-Bonus gebruiken. Voor een extra inzet van honderd keer de inzet krijg je meteen toegang tot de bonusronde. De kans bestaat dan dat je sneller een enorme geldprijs weet te bemachtigen, maar het is en blijft een risico.

Conclusie

De Legacy of Ra Megaways gokkast is opnieuw een voltreffer van de gameprovider Blueprint Gaming. Het spel ziet er fantastisch uit en ook de vele manieren om te winnen zal veel spelers aanspreken. Twijfel je nog, probeer het spel dan gratis uit!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2019

Features icon
Features

Gratis Spins, Expanding Symbols

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 15.625

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100