Kings of Cash logo logo

Kings of Cash gokkast

Kings of Cash gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

Breng wat tijd door in het hof van deze 4 koningen en misschien wordt je beloond door deze gulle vorsten van Kings of Cash. De Kings of Cash gokkast kwam eind 2009 uit en is uitgegroeid tot een succesvolle online speelautomaat van Microgaming. Deze spelontwikkelaar is een absolute marktleider met tot nu toe honderden succesvolle online slots. Kings of Cash biedt een RTP (Return to Player) van 96,6% en de mogelijkheid om tot 1.000x je inzet te winnen met het Card Match bonusspel! En natuurlijk is ook gratis gokken een optie op deze immens populaire gokkast.

Breng een bezoek aan het Hof van Kings of Cash!

Kings of Cash is een online slot met 5-rollen en 15-verstelbare winlijnen. Het spel is gevuld met royalty en allerlei koninklijke items zoals een troon, kroon, schatkist en 4 koningen in de vorm van speelkaarten. De symbolen van deze slot zijn ingelijst in goud tegen een effen, rode achtergrond. Wanneer je een winnende combinatie draait worden de symbolen geanimeerd weergeven. Kisten die openen en sluiten, koningen die dansen en tronen die gaan glinsteren. De muziek gaat hand in hand met deze vermakelijke thema gokkast, maar kan soms wel een beetje overheersend overkomen. De animaties zijn een leuke toevoeging maar de algehele visuele kwaliteit van deze slot is toch wel erg eenvoudig. Zeker in vergelijking met andere online slots zoals Thunderkick’s Fruit Warp die gebruik maakt van geavanceerde 3D graphics en animaties.

Kings of Cash toont alle waarden zoals saldo, inzet en gewonnen bedragen in credits of munten. Je kunt schakelen tussen deze 2 door te klikken op Balance. Om je totale inzet aan te passen kun je variëren in de volgende waarden: Munten per lijn (1 t/m 20), aantal lijnen (1 t/m 15) en de muntwaarden (0.01 t/m 0.25). De totale inzet varieert van 0.01 – € 75. De uitbetalingstabel geeft de symbool waarden alleen weer in munten, deze waardes blijven vast staan ondanks veranderingen in de inzet.

Deze online gokkast betaalt uit van links naar rechts en vanaf drie dezelfde symbool kun je al een leuke geldprijs winnen. Net als de meeste Microgaming slots, worden meerdere overwinningen uit verschillende betaallijnen voor elke draai toegevoegd aan de totale winst kolom. Uitbetalingen van de specifieke winlijn worden weergegeven net onder de symbolen op het scherm van deze slot.

Als credit waarden worden geselecteerd dan berekend Kings of Cash de totale credit winst door deze muntwinst te vermenigvuldigen met de geselecteerde muntwaarde. Munt winsten worden berekend aan de hand van de munten / lijn van de uitbetalingstabel genoemde symbool waarden. Bijvoorbeeld 3 hartenkoning symbolen (10 munten) zal 200 munten / 50 credits opleveren met een inzet instelling van 20 munten / lijn en 0.25 muntwaarde.

Kings of Cash heeft in het totaal 10 symbolen. 3 speciale symbolen omvatten een Wild, Scatter Kroon en $ Scatter. Wilds kunnen ieder ander symbool vervangen, behalve Scatters. De Kroon Scatter activeert het bonusspel en de $ Scatter activeert de gratis spins. Alle 7 reguliere symbolen van hoog naar laag zijn: 4 koningen (Schoppen, harten, klaver, ruiten – allemaal dezelfde waarde), schatkist, troon en vlag.

Het best betalende symbool van dit spel is het Kings of Cash Wild symbool dat een waarde vertegenwoordigd van 5.000, 100, 25 en 10. Er zijn slechts 2 van nodig om te winnen. In het basisspel kun je tot wel 100.000 munten winnen langs één enkele winlijn met een inzet van 20 munten per lijn.

Speciale features
Deze gokkast heeft een Auto play range van 5 t/m 500 met de optie om een nog groter aantal rondes handmatig in te voeren. Met de geavanceerde instellingen kunnen spelers de Auto play zo instellen dat deze stopt als er een handmatig ingevoerde winst wordt bereikt of als het spel er overheen gaat.
Tijdens het spelverloop van Kings of Cash kun je nogmaals op de Spin knop klikken om de rollen sneller te laten stoppen.

Bonus features van Kings of Cash

Kings of Cash Bonus Card match: Draai 3, 4 of 5 Kroon Scatters om het bonusspel te activeren. Klik hier op 12 speelkaarten om deze om te draaien en misschien heb je 3 dezelfde Koningen waarmee je tot wel 300.000 munten kunt winnen! Draai 3 Scatter symbolen voor de kans om 2x t/m 100x je totale muntinzet te winnen. 4 Scatters betekend 5x t/m 150x of 5 Scatters betekend 10x t/m 1.000x je totale inzet tijdens het Card Match bonusspel.

Gratis spins: Draai 3 of meer $ Scatters om 25 gratis spins te activeren met een totale inzet Multiplier van maximaal 10x. Deze Kings of Cash feature garandeert dat alle winnende combinaties tijdens de gratis spins ronde worden verdubbeld in vergelijking met het normale basisspel bedrag. Het aantal Scatters dat geactiveerd wordt tijdens de gratis spins ronde bepaalt wat de Multiplier en het aantal gratis spins zal worden. Draai 3 Scatters voor 1x je inzet met 10 gratis spins, Draai 4 voor 5x je inzet met 15 gratis spins, en draai 5 voor 10x je inzet en 25 spins.

Gamble Feature: Als je een geldprijs wint kun je ervoor kiezen om de Gamble Feature te activeren. Bij deze speelfunctie kan de winst tweemaal of zelfs viermaal gewonnen worden. Gok rood of zwart juist om te verdubbelen. Gok ruiten, harten, klaver of schoppen juist om te verviervoudigen. Je kunt deze functie tot maximaal 5x achter elkaar gebruiken. Maar let op, als je verkeerd gokt verlies je jouw eerder gemaakte winst.

Zal de koning jou belonen?

Een goede trend onder Microgaming slots is dat je niet veel hoeft in te zetten om veel te winnen. Kings of Cash valt in die categorie met zijn Bonus Card Match spel waarmee je kunt winnen ongeacht wat voor inzet je hebt geplaatst. Natuurlijk, hoe hoger de totale inzet, des te hoger de munt winst. Echter, de kans om je totale inzet 1.000x te winnen is aanwezig ongeacht wat je totale inzet is. Ditzelfde kan niet gezegd worden over online gokkasten zoals NetEnt’s Arabian Nights, die een maximale inzet vereist om de jackpot te winnen.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2009

Features icon
Features

Gratis Spins, Multipliers, Gamble Feature, Bonusspel, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €75