Kings Club logo logo

Kings Club gokkast

Kings Club gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Spelen tussen de hoge heren

De gokkast kingsclub is een gokspel wat je speelt in twee gedeeltes. Je hebt tussendoor de mogelijkheid om nog een extra gokje te wagen in de Gamble. Je speelt het spel met de kans om behoorlijk hoge winsten te maken, en daarmee hoef je niet te wachten tot het vervolgspel. In het basisspel speel je om credits te verzamelen die je kan gaan inzetten bij het vervolgspel. Bekijk ook gelijk even de Secrets of Atlantis gokkast!

Het basisspel; eerst credits verzamelen

Het basisspel speel je met het doel om credits te verzamelen voor het vervolgspel. Je speelt het met drie rollen en je hebt bij dit spel 1 winlijn. Die is duidelijk zichtbaar doordat er een dunne lijn over het midden van de symbolen loopt. Je zet in met 1 credit per keer, en die ene credit heeft dan een waarde van 10 eurocent. Er staat een winschema naast de rollen en daarin kan je zien welke combinaties van symbolen een prijs opleveren. Er is een symbool wat extra oplevert en dat is het clubsymbool. Heb je twee keer een club symbool, dan zal jouw verrassingsprijs tussen de 2 en 200 punten leggen. Heb je 3 clubsymbolen, dan ligt de verrassingsprijs tussen 8 en 200 punten.

Een gokje wagen voor de spanning

Had je nog geen adrenaline kick van dit spel, dan krijg je die wel wanneer je het Gamble spel speelt. Je hebt hierbij de mogelijkheid om je winst te verdubbelen maar je kan de winst ook verliezen wanneer je fout gokt. Het maximum aantal credits wat je kan verdienen is 200. De punten die je naar de clubmeter van het vervolgspel – het clubspel – wil overzetten verplaats je met Collect. Je kan er ook voor kiezen om een inleg te doen met jouw winst op de winbank.

Het kingsclub clubspel voor het grote geld

Heb je genoeg credits verzameld bij het basisspel, dan kan je doorgaan naar het clubspel. Je speelt dit spel op dezelfde rollen als dat je deed bij het basisspel. De inzet is hoger; je kan 4 of 20 credits per spin inzetten. De prijzen zie je staan in een winschema wat bij de rollen staat. Zet je in met 4 credits, dan speel je het spel met een winlijn. Speel je het spel echter met 20 credits, dan gelden alle combinaties kris kras over de rollen heen. De clubsymbolen zijn ook hier weer goed voor een leuke bonus; ze kunnen tot 200 credits per keer opleveren.

Autohold om te helpen

Op je rol verschijnt soms een wel heel aantrekkelijke combinatie symbolen. Die zal de gokkast automatisch voor jou vasthouden door autohold. Wil jij dit niet, dan kan je op de reset klikken. Je kan ook zelf kiezen om met Hold een rol vast te zetten voor de volgende spin.

Bediening:

Start/To Winbank – je doet een spin in het basisspel of in het clubspel/De gewonnen punten worden naar de spaarbank verplaatst.
Gamble – je waagt een gokje om je inzet te verdubbelen.
To Clubmeter – Punten die je hebt gewonnen verplaats je naar de clubmeter van het clubspel.
Hold – De rol wordt op een goede positie vergrendeld voor een volgende spin.
Reset/Collect – de automatische hold functie wordt gereset/Gewonnen credits worden naar de creditmeter van het basisspel gebracht.
Autoplay – je hoeft niet steeds handmatig het spel te starten; de gokkast doet dit voor je tot dat je zelf de knop autoplay weer indrukt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5