Jungle Trouble logo logo

Jungle Trouble gokkast

Jungle Trouble gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

In juni 2014 bracht ontwikkelaar Playtech het doldwaze video slot Jungle Trouble uit. Deze gokkast beschikt over leuke bonussen, vijftien winlijnen en tal van mooie kansen op geweldige geldprijzen. Aan de creativiteit ligt het sowieso niet en ook de gameplay is bijzonder fijn. Echter zijn de graphics niet van een al te hoog niveau, je kan het bijvoorbeeld niet vergelijken met de Twin Spin speelautomaat van Net Entertainment. Wil je toch een poging wagen? Speel dan onderin de review gratis mee op de Jungle Trouble gokkast!

Uitleg

Er zal op de Jungle Trouble gokkast worden gespeeld met vijftien winlijnen, vijf rollen en een drietal rijen. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,04% en de variantie is medium. Tot zo ver dus geen verrassingen. De minimale inzet is erg laag met tien cent per draai en er kan maximaal negentig euro per spin worden ingezet. Wat wel erg leuk is, dat zijn de vele Wild-symbolen die je een handje zullen helpen bij het behalen van een fantastische geldprijs.

Symbolen

De symbolen van de kokosnoten zijn heel speciaal op de Jungle Trouble gokkast. Dit zijn namelijk de Scatter-symbolen en die kunnen in het beste geval een mooi aantal gratis spins opleveren. Bij elke kokosnoot zal ook de vermenigvuldiger een boost krijgen en deze kan oplopen tot maximaal vijf keer. Bij een winst zal je de prijs dus zomaar vijf keer in ontvangst mogen nemen.

De symbolen die de hoogste geldbedragen opleveren zijn de tijger en de olifant. Deze dieren kunnen bij een 5-of-a-Kind een prijs van maximaal 1000 munten opleveren. Daarnaast heb je ook nog veel kaartsymbolen en die betalen slechts minimale prijzen uit.

Gratis spins

Het leukste onderdeel op de Jungle Trouble speelautomaat van Playtech zijn de gratis spins. Je kan bij drie kokosnoten al tien gratis spins verdienen, bij vier kokosnoten krijg je vijftien gratis spins en bij vijf kokosnoten zelfs twintig kosteloze draaien. Zodra de gratis spins bonus start mag jij allereerst een keuze maken, namelijk welke feature er geactiveerd zal gaan worden. De eerste is een hoge vermenigvuldiger van tien keer, maar je hebt ook de kans om alle lage symbolen uit het spel te halen. De Nudging Wild Free Spins zijn ook interessant, want dan blijven de Wild-symbolen wat langer op de rollen staan en kan je ook nog tal van gratis re-spins verwachten.

Conclusie

Wij zijn bijzonder gecharmeerd van de Jungle Trouble gokkast. Dit komt vooral door de hoge potentie. Met name de gratis spins kunnen hoge prijzen opleveren. Daarnaast is het thema lekker luchtig en vermakelijk.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Nudging Wild

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €90