Jungle Jim and the Lost Sphinx logo logo

Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast

Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Scientific Games
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast is een spannend en vermakelijk spel van de gameprovider Microgaming. Jungle Jim kan gezien worden als een soort van mascotte van de spelontwikkelaar. Het karakter zag je eerder al op de Jungle Jim El Dorado gokkast. Het vervolg is de Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast. Het spel beschikt over een groot aantal winlijnen, een jungle thema en hoge vermenigvuldigers. Oefenen op de Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast is gratis mogelijk op deze pagina. Bekijk ook gelijk de andere jungle slots op GratisGokken.nl!

Uitleg

De Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast beschikt over vijf rollen en 35 winlijnen. Het fijnste aan de speelautomaat is dat je prijzen kan winnen met een vermenigvuldiger. De vermenigvuldiger kan zelfs oplopen tot 10 keer. Een simpele prijs kan dan in ene uitmonden in een ‘Big Win’. Daarnaast vallen winnende symbolen weg voor nieuwe afbeeldingen. Je krijgt als het ware een extra gratis kans op een geldprijs.

De Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast biedt ook de optie om Scatter-symbolen te kopen, waardoor de kans een stuk groter is dat je het bonusspel bereikt. Hierdoor kan het theoretische uitkeringspercentage ook oplopen tot 96,3%, wat 0,2% meer is dan zonder de Scatter-optie. De minimale inzet is 10 eurocent en je mag maximaal 80 euro per spin inzetten. De hoofdprijs staat op een waanzinnig geldbedrag van 125.000 euro.

Symbolen

Het symbool van de hoofdrolspeler Jungle Jim kan het meeste geld opleveren. Bij een 5-of-a-Kind met Jungle Jim win je namelijk 10 keer de inzet per spin. De overige premiumsymbolen lopen wat achter de feiten aan met maximaal 5 keer de inzet per draai. Gelukkig kan je meerdere winsten met één spin pakken en worden sommige prijzen met een hoge vermenigvuldiger uitgekeerd. De edelstenen zijn ter opvulling gebruikt en goed voor maximaal twee keer de inzet. Het symbool van Jungle Jim kan ook fungeren als een Wild-symbool.

Gratis spins

De Scatter-symbolen zijn extra waardevol op de Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast. Bij drie of meer Scatter-symbolen kan jij jezelf gaan opmaken voor de gratis spins bonusronde. Je mag 12 keer gratis spinnen op de speelautomaat. Overigens kan je ook één Scatter-symbool kopen en dan heb je er nog maar twee nodig. Gedurende de gratis spins speel je met 50 winlijnen en kan de vermenigvuldiger oplopen tot 20 keer. De grote geldprijzen kan je dus winnen tijdens de gratis spins op de Jungle Jim and the Lost Sphinx slot.

Conclusie

De Jungle Jim and the Lost Sphinx gokkast van Microgaming ziet er geweldig uit. De vormgeving, de geluiden en de symbolen zijn van een hoog niveau. De opzet van de gokkast is eigenlijk exact hetzelfde als op de populaire Gonzo’s Quest slot. De vermenigvuldigers en de gratis spins zijn wel verreweg het leukste onderdeel op de online gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2019

Features icon
Features

Wilds, Scatter, Vermenigvuldiger, Free spins, Win Booster

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 35

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €80