Jungle Games logo logo

Jungle Games gokkast

Jungle Games gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Winnen in de rimboe

Voor velen onder ons is de rimboe een heel gewilde plek om eens rond te kijken. De wilde dieren die er leven zijn een bezienswaardigheid op zich. Helaas is een dergelijke vakantie nogal kostbaar. Het is, kortom, hoog tijd om eens wat geld bij te verdienen. Dat doe je heel handig bij het spel Jungle Games.

Een makkelijk te bedienen gokkast

Ga je het spel Jungle Games spelen, dan kom je er achter dat deze heel eenvoudig te spelen is. Het is gewoon een kwestie van behoorlijk wat geluk hebben en daarnaast de juiste symbolen op je winlijnen verzamelen. Voor beginners klinkt dit wat ingewikkeld en daarom leggen we het even extra uit. De gokkast speel je op de computer. Je hebt een beeld voor je met meerdere rollen en op die rollen zie je een aantal symbolen. Het spel heeft in totaal 20 winlijnen waarop je een combinatie symbolen moet zien te verkrijgen. Dat doe je via spinnen met de startknop. Je zal wel eerst moeten inzetten, en dat doe je via munten. Een munt bij het spel Jungle Games heeft een waarde die begint bij 1 eurocent. Daarna loopt die op naar 2 eurocent, waarop 5 eurocent, 10 eurocent, 20 eurocent en 50 eurocent volgt. Je kan inzetten per winlijn, en vervolgens kan je één of twee munten per winlijn gaan inzetten.

Jouw winst bij het spel

Bij het spel behaal je winst wanneer je een goede combinatie symbolen op je winlijn hebt staan. Welke symbolen winstgevend zijn zie je in de wintabel in je beeldscherm. De computer houdt automatisch voor je bij welke winsten je behaalt. Die winsten kan je eenvoudiger maken met behulp van Wilds en Scatters.

Een Wild in de jungle

Het klinkt heel aannemelijk. Een wild symbool wat je in de jungle tegenkomt. Dit is een symbool wat duidelijk te herkennen is. Daarnaast is het in staat om ieder symbool op de wielen van het spel te vervangen. Het enige symbool wat niet vervangen kan worden is de Scatter. De Wild zal jou dus extra winst opleveren. Daarnaast heeft de Wild een extra hoge waarde. Hierdoor is hij extra winstgevend wanneer je deze in meervoud op je winlijnen krijgt.

Gratis spelen met Scatters

Het is de wens van iedere gokker; inzetten bij een gokkast zonder dat je ervoor hoeft te betalen, oftewel gratis gokken. Wanneer je op je winlijnen drie scatters krijgt zal het free spins bonusspel automatisch openen. Dit houdt in dat je speelt voor rekening van het huis, met de waarde per credit die jij als laatste hebt ingesteld. Tijdens het spelen met de gratis spins krijg jij je winst verdubbeld. Dat is gemakkelijk winst maken. Krijg je twee scatters op je winlijnen maar wil het met die derde maar niet vlotten; niet getreurd. Je krijgt dan alsnog een losse prijs.

Conclusie

Wij hebben ons prima vermaakt met dit slot, grote kans dat deze gokkast bij jou ook goed in de smaak valt. Het jungle/safari-thema zien we vaker terug, het lijkt voor ontwikkelaars een onuitputtelijke bron van inspiratie. We vinden het jammer dat deze gokkast ‘slechts’ over een jackpot van € 10.000,- beschikt. Op zich een mooi bedrag, maar vergeleken met jackpot-slot Mega Moolah is het kleingeld: dit safari-slot kan je multimiljonair maken!

 


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €40