Joker Strike logo logo

Joker Strike gokkast

Joker Strike gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Betsoft Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
98,1%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Het Joker Strike slot is één van de meest innovatieve spellen van ontwikkelaar Quickspin. Deze gokkast werd in 2018 uitgebracht en heeft voornamelijk veel high-rollers weten te werven. Het slot mag gezien worden als een opvolger van de bekende Second Strike speelautomaat. Joker Strike kent ongeveer dezelfde werking als zijn voorganger, bij een winnende combinatie zal jij een gratis extra kans krijgen op nog meer prijzengeld. Daarnaast bestaat er een zogeheten high-roller inzet, waarmee er een grotere kans gemaakt zal worden op een klapper. Maar let op, er zal dus ook een hogere inzet geplaatst moeten worden per draai.

Uitkeringspercentage

Zeer opvallend is dat het theoretische uitkeringspercentage op maar liefst 96,46% ligt. Natuurlijk is dat al bijzonder hoog, maar wanneer jij een high-roller inzet plaatst zal dit percentage nog hoger worden. In dat geval komt het uitbetalingspercentage namelijk uit tussen de 97,89% en 98,11%. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Joker Strike tot de beste uitbetalende gokkasten van dit moment behoort.

Uitleg

De Joker Strike speelautomaat is een mix van een retro fruitautomaat en een modern videoslot. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen, er zullen wel altijd tien winlijnen geactiveerd zijn. Het is niet mogelijk om het aantal winlijnen te wijzigen. Wel kan je de inzet veranderen, deze start bij tien eurocent per spin tot maximaal honderd euro per draai. Kies je ervoor om de High Roller inzet te plaatsen, dan kan er gekozen worden uit een inzet van twintig, dertig of vijftig euro.

Winstgevende symbolen

Allerlei bekende ouderwetse symbolen zullen voorbijschieten op de Joker Strike gokkast. Dan moet er gedacht worden aan de zeven, klok, joker, ster en natuurlijk de bekende kaartsymbolen. Vooral de joker is erg interessant, want deze kan tot wel duizend keer de inzet uit. De zevens zijn goed voor maximaal twintig keer de inzet en bij de sterren kan je tot wel vijftien keer de inzet terugwinnen. De kaartsymbolen zijn goed voor maximaal viermaal de inzet. Mocht je een prijs pakken met de High Roller inzet, dan worden alle winsten dubbel uitgekeerd.

Joker Strike Feature

Een van de grootste voordelen van de Joker Strike gokkast is de gelijknamige feature. Zodra jij een winnende combinatie weet te behalen, dan win je namelijk niet alleen dat bedrag. De buitenste ring van het slot zal opgevuld worden met het symbool waarmee jij een prijs won en er start direct weer een nieuwe spin. Hierdoor krijg jij dus een extra kans op een mooie prijs. Daarnaast zal één van de vakjes oplichten en over het bord gaan zweven. Stopt deze op één van de symbolen dan win jij de zogeheten ‘Joker Strike’!

In dat geval zullen er maximaal tien extra winnende animaties op de speelrollen worden neergezet. Hierdoor is het mogelijk dat het gehele scherm vol zal staan met één en hetzelfde symbool. Dan kan jij alvast gaan juichen, want het prijzengeld zal grootse vormen aannemen.

Conclusie

Quickspin heeft zichzelf weer eens overtroffen, want het is een genot om mee te spelen op de Joker Strike gokkast. Het hoge uitkeringspercentage, de High-Roller inzet en de leuke features zorgen voor veel vermaak. Wij raden dan ook iedereen aan om eens een gokje te wagen op de Joker Strike! Al genoeg gekregen van de jokers op deze Quickspin gokkast, wissel van spijs met Super Joker. Een ouderwets spel van Concept Gaming dat ook op internet veel gegokt wordt.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild, Joker Strike Feature, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100