Jammin' Jars logo logo

Jammin' Jars gokkast

Jammin' Jars gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Jammin’ Jars
Start gratis spel
Close icon
Jammin' Jars logo
Ontvang bij Jammin’ Jars
Ontvang bij Jammin’ Jars
Software ontwikkelaar Logo software
Push Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Jammin’ Jars komt uit de hoge hoed van ontwikkelaar Push Gaming. Los van het speelplezier mag de deelnemer ook hopen op een hoge geldprijs. Het spel heeft wel veel weg van Candy Crush, maar dat zal de liefhebber alleen maar toejuichen. Het slot ziet er waanzinnig vrolijk uit, mede door de felle kleuren. Daarnaast zijn er nog tal van features beschikbaar, waaronder de gratis spins en vermenigvuldigers. Gratis meespelen kan onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Jammin’ Jars gokkast gespeeld worden op een matrix van 8×8 symbolen. Er zijn vooral veel fruitsymbolen gebruikt en er komen geen winlijnen voor bij dit spel. Een winnende combinatie kan ontstaan als er een cluster ontstaat van minimaal vijf symbolen. Alle winnende symbolen worden direct vervangen door nieuwe afbeeldingen, waardoor je dus tweemaal kans maakt op een geldbedrag.

Er dient minimaal twintig eurocent per spin ingezet te worden en er kan maximaal honderd euro ingezet worden. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,81% en de variantie is hoog.

Symbolen

Fruit en nog eens fruit, dat is wat je kan verwachten op de speelrollen. Bij vijf dezelfde fruitsymbolen in een cluster zal er een prijs worden toegekend. De aardbeien zijn het meest winstgevend, namelijk tot wel 100 keer de inzet. De overige symbolen betalen prijzen uit van tussen de 10 en 62,5 keer de inzet.

Vermenigvuldiger

Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een potje jam. Als het symbool onderdeel uitmaakt van een winnende cluster, dan zal de gehele prijs dubbel worden uitgekeerd. Tenminste als er op de Wild een ‘+1’ staat, dit kan namelijk ook zomaar ‘+11’ zijn. Als er meerdere Wilds op de rollen staan, dan zal de vermenigvuldiger zich ook vermenigvuldigen. Stel er staat een +9 en een +10 op de rollen, dan zal de uiteindelijke winst negentig keer worden uitbetaald.

Gratis spins

De Jammin’ Jars gokkast beschikt ook over gratis spins. Deze kunnen worden gewonnen door minimaal drie Scatters op de rollen te krijgen. Er worden dan zes gratis spins toegekend, waarbij de Wilds en bijbehorende vermenigvuldigers gewoon blijven staan. Hierdoor kan elke draai voor een ongekende hoge uitbetaling zorgen.

Conclusie

Meespelen op de Jammin’ Jars speelautomaat is al een feestje op zichzelf. Het vrolijke design en de spannende features zorgen voor veel vermaak. Wil je toch liever iets anders, probeer dan de Humpty Dumpty gokkast van dezelfde ontwikkelaar.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild, Vermenigvuldigers, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

8 / 8

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100