Jack Hammer logo logo

Jack Hammer gokkast

Jack Hammer gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Jack Hammer
Start gratis spel
Close icon
Jack Hammer logo
Ontvang bij Jack Hammer
Ontvang bij Jack Hammer
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Stap in de stripwereld

Jack Hammer is een spel wat gebaseerd is op de stripheld Jackhammer. Deze privé detective stond model voor een aantal films, maar een spel werd tot nu toe nog nooit aan hem gewijd. Tot nu dan; Netent kwam in 2010 met dit spel en hoewel het al een ouwetje is, is het nog altijd mateloos populair. Vandaar ook de opvolger Jack Hammer 2!

Een spel met een verhaal

Ga je het spel spelen, dan kom je erachter dat er een verhaallijn doorheen loopt. Niet zo verwonderlijk dus dat er inmiddels ook een deel 2 uit is gekomen over dit thema. Jack woont in deze gokkast in Grand City; een stad die wordt geteisterd door de schurk Dr Evil Wüten. Zijn doel; de inwoners vergiftigen. Het doel van Jack Hammer valt te raden.

Het uiterlijk van het spel

Je speelt het spel tegen een redelijk eenvoudige achtergrond. Je ziet de skyline van Grand City. Tegen die skyline aan zie je 5 rollen en iedere rol heeft 3 zichtbare iconen. Het zijn stuk voor stuk iconen die betrekking hebben op onze stripheld en het verhaal. Het spel beschikt in totaal over 25 winlijnen. Je zet in op alle winlijnen en het minimum wat jij kan inzetten is 1 eurocent per winlijn. Je zet dus met minimaal 25 eurocent per spin in. Die inzet kan je verhogen want een munt kan je een waarde geven tot 50 cent per stuk. Daarnaast kan je ook meerdere munten inzetten per winlijn wat je maximum inzet behoorlijk verhoogt.

De sticky win

Het spel heeft een Win symbool wat een paar heel bijzondere eigenschappen heeft. Naast het feit dat het een willekeurige winlijn kan aanvullen is de Win ook sticky. Dat betekent dat hij gedurende een aantal speelrondes op je scherm blijft staan. Heb je bovendien meer dan drie gelijke symbolen op een winlijn, dan zal je een gratis re-spin krijgen. Bij een hogere opbrengst dan die van de vorige spin krijg je nog een extra re-spin. Wanneer jij geen extra winsymbolen meer draait houdt deze functie op.

Nog meer gratis spelen

Op het moment dat er 5 of meer ‘free spin’ symbolen in beeld verschijnen ga je naar de free spin feature toe. Dat houdt in dat jij het spel gratis kan spelen en dat je bovendien 10 freespins oplopend tot 30 freespins krijgt waarbij je winsten met 3 worden vermenigvuldigd. Het lijkt heel wat om 5 van deze symbolen te krijgen, maar ook deze zijn sticky waardoor je er bij een re-spin gewoon nog een paar kan bijverdienen.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2011

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €250