Jack Hammer 2 logo logo

Jack Hammer 2 gokkast

Jack Hammer 2 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Inzetten bij het spel

Het originele spel had een vaststaand aantal winlijnen; het vervolgspel heeft maar liefst 99 winlijnen. Daarbij kan je op 10 niveaus inzetten. Het mag duidelijk zijn; de winstkansen waren al hoog maar ze zijn nu nog wat verder toegenomen. Hoeveel je inzet bepaal je helemaal zelf, maar je moet je wel bedenken dat een heel lage inzet voor jou ook een heel lage winst zal betekenen. Inzetten kan je bij dit spel doen met een bedrag van 1 cent, 2 cent, 5 cent, 10 cent, 20 cent en 50 cent. Deze waarde ken je toe aan één munt; je kan altijd nog met meer munten, oplopend tot 10 per winlijn inzetten. De hoogste inzet die je kan doen bedraagt wel 250 euro per spin. Het spel is overigens de opvolger van de Jack Hammer speelautomaat.

De opbouw van het spel

Een lijn die wint zal altijd van links naar rechts lopen. Daarnaast heb je in dit spel een drietal bonusspellen verwerkt en andere symbolen zoals sticky Wins, Free Spins en de normale Wilds. Daarnaast zie jij in een wintabel welke symbolen je op een winlijn moet zien te verzamelen voor een prijs. Hoeveel jij wint hangt af van de symbolen op je winlijnen, maar ook van de inzet die jij hebt gedaan.

Spelen met de sticky wins

Ga je het spel spelen met de sticky wins, dan zal er op één van je winlijnen een winst moeten vallen. Je kan hem ook opstarten wanneer je minimaal 3 free spin symbolen op de wielen van je gokkast hebt staan. Het spel houdt in dat die rollen met winnende symbolen worden vastgezet en dat je de andere rollen kan laten draaien. Jouw kans op winnende combinaties wordt dus met iedere extra spin groter. Op het moment dat je geen winst meer draait, en jij dus geen sticky winsymbolen meer op je rollen bijkrijgt, zal het spel stoppen.

Spelen voor rekening van het huis

De gratis spins modus activeer je door 5 of meer free spins symbolen te krijgen op je wielen. Je hoeft ze niet per definitie op één winlijn te krijgen; ze mogen overal over het scherm heen verspreid staan. Je speelt de gratis spellen met de inzet die jij als laatste deed voordat je in de free spins modus terecht kwam. Je kan tijdens de free spins modus meer winst maken door nog meer free spins dan het toegekende aantal te winnen.

Nog een Win symbool

Het spel heeft een extra win symbool. Dit symbool kan je draaien op wiel 2, 3 , 4 of 5. Op het moment dat je dit symbool wint zal het de plek van ieder willekeurig ander symbool vervangen. Je kan er dus heel veel winlijnen mee compleet maken. Los daarvan heeft het Win symbool de hoogste opbrengst.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

juli 2011

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 99

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €250