Jack and the Beanstalk logo logo

Jack and the Beanstalk gokkast

Jack and the Beanstalk gokkast

Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Het uiterlijk van het spel

Je speelt het spel tegen de achtergrond van het huisje van Jack. Je ziet een armoedig huisje en een dikke bonenstaak die tot in de hemel reikt. Bovendien zie je 5 rollen en op die rollen zijn ieder 3 symbolen zichtbaar. We hebben het over de symbolen 10, J, Q, K en A maar ook over symbolen die bij het sprookje zelf horen. Daarnaast komen er geldkisten in het spel voor; de bonussymbolen ook wel bekend als Scatters.

Jouw inzet en winst bij dit spel

Het spel zelf heeft 20 winlijnen die zich bevinden op de rollen. Je speelt het spel standaard op alle winlijnen en dat doe je door in te zetten. Dat inzetten gebeurt aan de hand van credits. Zo’n credit is een munt die jij zelf een waarde toekent. Je kan een waarde geven die oploopt van 1 eurocent tot 50 eurocent. Daarnaast kan je ook meerdere credits per winlijn inzetten. Winst maak je wanneer er een goede combinatie symbolen op je winlijn komt te staan. De combinaties symbolen zie je terug in je wintabel. Daarnaast zie je ook Wild symbolen en/of Scatters voorkomen op de wielen van het spel. Wilds hebben een hoge waarde waardoor je van groot geluk mag spreken wanneer ze op je scherm voorkomen.

Spelen met de Wilds in het spel

In Jack en de bonenstaak is niets wat het lijkt, en dat gaat ook op in dit geval voor de Wild. Normaliter staat die waar hij staat en levert daar winst op. Bij Jack is dit echter een Walking Wild. Hij blijft als het ware plakken want telkens schuift hij een rol op tot hij uit het beeld is verdwenen. Dat is een leuk verschijnsel, maar laten we even eerlijk zijn; heel rijk zijn wij er niet van geworden. Je zal het moeten hebben van een ander extraatje.

Gratis spelen

Het tweede extraatje in het spel is de Free spin. Dit is een feature die het eigenlijk altijd wel goed doet, ook voor ons. Door het draaien van 3 schatkisten word je meegenomen de bonenstaak in. Daar begint het bonusspel waarbij je gratis gaat spelen. Je kan hierbij winst maken terwijl het niet ten koste gaat van jouw saldo. Je winst wordt bovendien vermenigvuldigd.

Het sleutelspel

Rol 5 heeft nog een extraatje voor jou in petto in de vorm van sleutels waarmee jij de treasure collectie kan ontwapenen. Deze houdt in een zak met geld, een kip en een harp. Per stuk heb je 3 sleutels nodig maar die heb je eigenlijk zo te pakken. Al met al is dit een vermakelijk spel waarbij je hoge winsten kan behalen. Met recht in de top 10, net zoals de Starburst speelkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum
Release datum

november 2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €0,20