Incredible Hulk logo logo

Incredible Hulk gokkast

Incredible Hulk gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Ga tekeer op de Incredible Hulk gokkast

De Incredible Hulk online gokkast is gebaseerd op de film uit 2008, waarin Edward Norton het monster in vermomming speelt. In de film is deze Hulk op de vlucht voor de Amerikaanse overheid en dat zien we ook terug op de rollen. Politieauto’s en -helikopters worden afgewisseld met nucleaire symbolen en de hoogste waardes uit het kaartspel om de sfeer uit de film zo goed mogelijk neer te zetten. Maar Hulk zou Hulk niet zijn als dingen niet onherroepelijk vernield zouden worden. Liever een andere gokkast spelen? Bekijk dan het overzicht met alle online gokkasten!

Groen zien in Incredible Hulk

Je ziet allereerst heel veel groen als je Incredible Hulk begint te spelen, daar heeft Playtech geen steken laten vallen. Alles is in een robuust thema en ook de kaartspelsymbolen zijn in een echt Hulk jasje gehuld. Naast de gewone symbolen waar een mysterieuze groene gloed over hangt, zijn er ook speciale symbolen die gokken met The Incredible Hulk een ongelooflijke belevenis maken.

Allereerst is er het meest speciale symbool: de Hulk Smash Bonus. Dit symbool komt voor op de eerste en laatste rol. Op het moment dat je de bonusronde hebt geactiveerd, is het je taak om als de Hulk drie politieauto’s kapot te rammen. Op zich al goed, maar het wordt nog beter in de volgende ronde, waar je de keuze hebt uit drie helikopters die allemaal een eigen vermenigvuldiger hebben. Je kunt één van deze vermenigvuldigers kiezen, waarna je winst van de politieauto’s met deze factor wordt vermenigvuldigd.

De andere symbolen zijn de Hulk zelf en een logo voor Incredible Hulk. De Hulk zelf is een joker, die alle andere symbolen kan vervangen. Krijg je deze joker in het midden van het speelveld, dan knalt-ie over de hele middelste rol en krijg je twee gratis beurten. In een bonusspel is dit aantal gehalveerd en krijg je dus maar één gratis beurt.

Het andere speciale symbool is het logo. Drie van deze logo’s verspreid over het spel geven je tien gratis beurten en een bonus van ten minste 10 keer je inleg per winlijn. Alle winsten in de gratis beurten tellen drievoudig, dus hier kun je dik winnen. Het beste symbool om te krijgen is het bekende nucleaire symbool, dat met vijf zulke symbolen op rij 4.000 keer je inleg per winlijn in winst uitkeert.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5