Immortal Romance logo logo

Immortal Romance gokkast

Immortal Romance gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,9%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Voor de liefhebbers van het horror genre is er de slot Immortal Romance. Dit spel is ontwikkeld door Microgaming Quickfire en heeft het thema vampieren. De stijl en symbolen doen ons een beetje denken aan de populaire TV serie The Vampire Diaries. Het horror / vampieren thema wordt op een mooie wijze overgebracht. Deze slot gaat al een aantal jaren mee, dit is gelukkig nog niet direct terug te zien in de grafische kwaliteit. Immortal Romance doet qua mogelijkheden ook niet onder voor nieuwere titels. Er zijn in dit spel diverse personen verwerkt om het verhaal een gezicht te geven. We zien Amber, Troy, Michael en Sarah. In het menu heeft ieder persoon een eigen verhaal, je kunt klikken op de knop Story en je krijgt hun verhaal te horen. Deze slot met 5 rollen en 243 winlijnen heeft ook een speciaal Wild symbol genaamd Wild Desire. De Scatter symbolen brengen je in The Chamber Of Spins. Wat je nog meer staat te wachten op deze online gokkast, dat vertellen wij verder in deze review.

Een slot met een verhaal

Wat Immortal Romance zo leuk maakt is dat deze slot echt een verhaal heeft. De personen uit dit spel zijn er niet enkel als symbool, ze hebben ook stuk voor stuk een eigen rol in het verhaal. Wat ons opvalt tijdens de eerste rondes is de rustige klassieke muziek, eigen iets wat je niet snel verwacht voor een slot uit het horror / vampieren genre. Dat is vanzelfsprekend de romantische twist aan dit unieke verhaal. Met winnende combinaties van een hoge waarde krijgen we een kort filmfragment te zien terwijl het symbool groter in beeld komt. Een mooie toevoeging in dit toch al filmische thema. De symbolen bestaan uit de personen Amber, Troy, Michael en Sarah. Maar we zien ook andere symbolen die passen bij het verhaal, een kasteel en een oud boek. Het Wild symbool bestaat uit het logo van Immortal Romance, het Scatter symbool heeft de vorm van een deurklopper met de kop van een leeuw. Ook de bekende symbolen A, K, Q, J, 10 en 9 zijn ook weer terug te vinden, natuurlijk wel in bijpassende stijl.

Inzet mogelijkheden en instellingen

Microgaming Quickfire maakt in deze serie online slots gebruik van de weergave van Coins of Credits. Je kunt dus zelf kiezen welke waarde je wilt weergeven. Coins staan voor een zelf bepaalde waarde door de spelontwikkelaar, Credits zijn in dit geval de valuta in euro’s. Met de – en + kun je de muntwaarde aanpassen, je kunt variëren tussen 0.01 en 0.02. Ook kun je het aantal munten kiezen dat je tegelijkertijd wilt inzetten. Klik op Coins en kies een getal tussen de 1 en 10. De minimale inzet bij Immortal Romance is 30 eurocent en de maximale inzet is 6 euro per draai. Deze gokkast is dus niet bepaald geschikt voor de highroller, die kan beter kiezen voor Tower Quest. Ook een spel in het horror genre maar met een hogere maximale inzet van 100 euro. Toch is deze inzet variatie voldoende voor de meeste spelers van online slots. Wanneer je in het spel op de knop Options klikt kun je nog wat andere zaken instellen. Zoals een snellere weergave van spelrondes en je kunt het geluid regelen.

Immortal Romance bonus features

Immortal Romance heeft Wilds, Scatters en een bonusronde: The Chamber of Spins. Het Wild symbool is zoals bij de meeste slots in de vorm van het logo. Dit symbool kan de plaats innemen van andere symbolen met uitzondering van de Scatter. Maar er is ook een speciaal Wild symbool genaamd Wild Desire. Dit is een gestapeld Wild symbool die tot wel 5 complete rollen kan bezetten, een winnende combinatie is dan makkelijk gemaakt! Met de Wild Desire kunnen helaas geen gratis spins geactiveerd worden. Om gratis spins in de The Chamber of Spins te activeren heb je 3, 4 of 5 Scatter symbolen nodig. Deze hebben de vorm van een deurklopper met een leeuwenkop. De opzet van deze bonusronde is vergelijkbaar met Thunderstruck II van dezelfde ontwikkelaar. Hoe vaak je The Chamber of Spins activeert heeft invloed op je beloning. Je kunt als eerste Amber kiezen, zij beloond je met 10 gratis spins in deze bonusronde, alle geldprijzen worden vermenigvuldigd x5! De mogelijkheid bestaat dat er nog meer gratis spins worden gewonnen tijdens deze ronde. Wanneer je tijdens deze speelsessie al 5x in The Chamber of Spins hebt gestaan dan kun je Troy kiezen. Dit levert je 15 gratis spins op samen met de Vampire Bats feature. Vampier vleermuizen kunnen willekeurig diverse symbolen veranderen in een x2 of x3 Multiplier. Je kunt tot max. 6 Multipliers ontvangen. De volgende keuze is Michael, je kunt hem selecteren als je al 10x in de bonusronde bent beland. Je krijgt 20 gratis spins met de feature Rolling Reels. Prijzen die je tegelijkertijd wint verhogen de Multiplier tot wel 5x. Gewonnen prijzen worden dus nog hoger! De rol van de held in dit verhaal is weggelegd voor de prachtige Sarah. Deze pathologie dokter beloond je met maar liefst 25 gratis spins, een speciaal toegevoegd symbool is Wild Vine. Deze kan ontstaan op de 3e rol en kan symbolen veranderen. 2, 3, 4 of 5 Scatter symbolen leveren je 1, 2, 3 of 4 gratis spins op. Het kan echter wel even duren voordat je Sarah kan kiezen, activeer eerst 15 keer The Chamber of Spins.

Samengevat

De Immortal Romance gokkast is op veel vlakken te vergelijken met succesvolle Thunderstruck II. Een slot die al een aantal jaren meegaat maar nog steeds populair is onder vele spelers. Ook op grafisch niveau kan het spel nog best even meegaan. Wat ons het meeste aanspreekt is de uitgebreide bonusronde. Ook het idee om verhalen toe te voegen aan de verschillende personages is een leuke aanvulling. Ga mee in dit vampieren verhaal en misschien wordt jij wel beloond met de hoofdprijs van 72.900 euro!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

december 2011

Features icon
Features

Wilds, Gestapelde Wilds, Gratis Spins, Random Wilds, Multipliers

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €6