Hotshot Review

Scoort een 6.7 van de 10.

Scoren met een kroon erop

De gokkast Hotshot is er één die je speelt met een basisspel of met een vervolgspel. Het vervolgspel wordt in dit geval ook wel het Topspel genoemd. Er is een bonusspel toegevoegd in de vorm van een schietspel; dit levert extra prijzen op. Het spel is zeker net zo leuk als de Line Up speelautomaat.

Eerst de basis; credits verzamelen

Wanneer je Hotshot gaat spelen kom je eerst bij het basisspel uit. Je zal in dit gedeelte credits gaan verzamelen. Je speelt het spel op de onderste drie rollen in je beeldscherm waarbij je één winlijn hebt. Die winlijn is duidelijk herkenbaar in beeld door de smalle lijn die over de symbolen heen loopt. Er is één uitzondering op de winlijn en dat is het symbool van het kroontje. Dat kan overal op de rollen verschijnen en zal op iedere plek winst opleveren. Je kan in het basisspel prijzen verdienen per combinatie symbolen die je hebt verzameld. De waarde van een combinatie symbolen staat vermeld in het winschema wat je in het beeld ziet staan.

Een gokje tussendoor voor de spanning

Het spelen van een gokkast zorgt al voor de nodige spanning. Wil je echter nog wat meer actie, dan is daar het Gamble spel. Dit speel je met de credits als inzet die je eerder bij het basisspel hebt gewonnen. Gok je goed, dan win je jouw inzet verdubbeld. Gok je fout, dan ben jij je inzet van het Gamble spel kwijt. Heb je bij het Gamble of het basisspel 200 credits verdiend, dan worden deze naar de creditmeter van het spel overgeplaatst.

Hotshot; het topspel

Bij het spel Hotshot hoort het topspel. De credits die je in het basisspel hebt verdiend zal je gaan inzetten om nog hogere prijzen te verdienen. Je kan een inzet doen van 5, 10 of 20 credits. Deze credits zullen van je bankmeter af worden gehaald waarna ze worden ingezet. Met Choose Game kies je hoeveel je gaat inzetten bij dit spel. De meeste credits worden afgehaald van die meter die het hoogste puntentotaal heeft staan. Staan er op een meter 200 credits, dan zullen deze vanzelf naar de bankmeter worden geplaatst. Aan dit aantal credits zit geen limiet. Staan er minder dan 100 credits op de bankmeter dan kan je er altijd voor kiezen om weer verder te gaan met het basisspel. Door het klikken op Choose Game kan je dit doen.

Autohold als steuntje in de rug

Bij het spel Hotshot wil jij natuurlijk zoveel mogelijk winst maken. Hiervoor zit in het spel de Autohold gebouwd. Dit is een functie die automatisch rollen met een gunstige combinatie symbolen vast zet voor een volgende ronde. Je hoeft deze dus niet handmatig vast te zetten. Klik jij op Reset dan kan je de automatische hold functie resetten waarna je handmatig kan spelen.

Bediening:

Start – Je doet een spin in het basisspel of in het topspel
Gamble – Je waagt een gokje; inzet verdubbelen of alles kwijt.
Hold – Je zet een rol handmatig vast voordat je een volgende spin doet.
Reset – De automatische hold functie zet je uit.
Choose Game – Je kiest of je het basisspel of het topspel wil gaan doen. Je kan ook de inzet kiezen voor het topspel.
Collect Win – Win je een prijs, dan kan je die weghalen uit het basisspel.
Choose Bank – Je kiest een bankmeter uit waar je de credits uit verplaatst naar de creditmeter “.
Bet 5 – 10 – 20 – Je kiest Met welke inzet je wil gaan spelen bij het Topspel.

€200 Gratis Gokbonus

  • Jokersymbolen geven meer kans
  • Mystery prijs tussen 4-200 credits
  • Bovenspel is gelijk beschikbaar

Speel Hotshot gratis!