Hot Seven logo logo

Hot Seven gokkast

Hot Seven gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Supersnelle en zuivere spelervaring

Hot Seven is één van de online gokkasten van Amatic die zich richt op een supersnelle en zuivere spelervaring. Verwacht in deze online gokkast geen gekke animaties, bonusspellen of een rad van fortuin; Hot Seven draait alleen maar om het maken van combinaties met acht verschillende symbolen. De vijf rollen en vijf winlijnen in dit spel maken Hot Seven bijzonder overzichtelijk. Toch hoef je je geen zorgen te maken. Het lage aantal extra opties wordt ruimschoots goedgemaakt door een waanzinnige hoogst mogelijke prijs. Natuurlijk kan jij gratis gokken en het spel rustig leren kennen.

Overzichtelijke kansen op grote winsten

De eenvoud van Hot Seven is in alles zichtbaar: de vijf rollen zijn gevuld met de klassieke symbolen die we al jaren kennen van fruitautomaten. De drie rijen geven in totaal vijftien posities voor de symbolen om te landen en zelfs de vijf winlijnen zijn klassiek en rechtlijnig. Door het overzichtelijke aantal winlijnen kun je zelf ook makkelijk in de gaten houden wat je winst gaat worden. Met meerdere winlijnen is dit vaak veel lastiger. Niet alleen gaat het spel hierdoor sneller, maar je bent ook actiever in het spelen van Hot Seven.

Naast het basisspel waarin je combinaties van symbolen probeert te maken, is er een gokspel. Dit gokspel geeft je de kans om een winst in het basisspel te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. Gokken in het gokspel is bijzonder simpel. Je inzet is automatisch de winst die je in het basisspel hebt gekregen, al kun je er steeds voor kiezen om de helft van de inzet aan je credits toe te voegen.

In het midden van het gokspel ligt een spelkaart die snel van kleur wisselt. Aan de linkerkant van de kaart staan drie knoppen: rood, harten en ruiten. Aan de rechterkant staan de zwarte kleuren van de spelkaart. Kies je zwart of rood en heb je het goed, dan verdubbel je je inzet. Kies je een precieze kleur, dan krijg je je inzet vier keer terug. Zo kun je van een bescheiden winst steeds een echte winst maken en is het gokspel een gratis kans op meer winst.

Zoals je wellicht kunt verwachten van een gokkast die naar de ‘lucky 7’ is genoemd, is deze knalrode zeven ook het meest waardevolle symbool. Bij een maximale inleg van 500 credits kun je maar liefst 500.000 credits verdienen door vijf van die zevens op een rij te zetten.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2015

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10