Hot Neon logo logo

Hot Neon gokkast

Hot Neon gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een heel eigen karakter in een standaard gokkast

Hot Neon is een online gokkast die zijn naam eer aandoet. Alle symbolen zijn uit neonlichten samengesteld en ook de kast zelf is met neonlichten aangekleed. Deze bijzondere aankleding geeft Hot Neon een heel eigen karakter, hoewel de rest van het spel weinig verschilt met vergelijkbare gokkasten. Naast de special effects is dit een online gokkast die precies doet wat je verwacht en daarmee heel aantrekkelijk is voor de beginner of iemand die zijn gokkast het liefst simpel houdt. Wil je de spanning wat meer opzoeken, spin dan mee op de Pandoras Box.

Nauwkeurige inzet en gokspel

Het eerste dat opvalt is de bijzondere symbolen. Daarnaast zie je al snel dat er maar vijf winlijnen aanwezig zijn in dit spel. Ook zijn er vijf rollen, die ieder drie posities laten zien. In alles is dit een simpel spel. De animaties die we in sommige andere videogokkasten vinden zijn in Hot Neon tot een minimum beperkt. Bij een winst lichten de symbolen die de winnende combinatie maken even op, maar verder zitten er weinig toeters en bellen aan Hot Neon.

Je kunt je inzet heel nauwkeurig bepalen, variërend van 1-100 credits per winlijn. Bij de maximale inzet is het meest waardevolle symbool, de klassieke rode 7, maar liefst 500.000 credits waard als je er vijf van op een winlijn weet te zetten. Bij drie rode 7s is je winst 100 keer je inleg per winlijn.

Naast het gewone spel is er ook een gokspel. Hierbij kun je je winst verdubbelen of zelfs verviervoudigen door te gokken welke kleur een omgedraaide spelkaart is. Een bijzondere optie hierbij is dat je maar de helft van je winst kan inzetten, waarbij de andere helft aan je totaal aantal credits wordt toegevoegd.

Vijftien gratis beurten en een drievoud van je winst

Over de rollen zijn ook sterren verspreid. Deze sterren kunnen je toegang geven tot het bonusspel, waarbij je vijftien gratis beurten krijgt. Tijdens deze gratis beurten kun je ook weer extra gratis beurten winnen, waarbij je winst steeds hoger kan oplopen. Bovendien worden je winsten in het bonusspel altijd vermenigvuldigd met een factor van drie, waardoor bonuswinsten altijd hoger uitvallen!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2017

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10