Hot City logo logo

Hot City gokkast

Hot City gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een spel voor wie van shoppen houdt

Shoppen, het is een activiteit waar veel vrouwen maar geen genoeg van kunnen krijgen. Wanneer je een gokkast gaat spelen is het dan ook heerlijk om dit te doen in een thema van je favoriete activiteit. Een inzet hoeft niet hoog te zijn, maar de winst is leuk. Wil je liever gezond winkelen?  Kijk dan eens naar de Fruit Shop gokkast!

Een spel met een variabele inzet

Ga je het spel Hot City spelen, dan begeef jij je in de winkelstraten van New York. Je kan inzetten met een waarde van 1 eurocent tot een maximum van 50 euro per spin. Feit is natuurlijk wel dat een hogere inzet jou bij winst veel meer zal opleveren. Het is goed om eerst te kijken hoeveel je kan winnen bij dit spel en welke combinaties je daarvoor moet verzamelen. Dat doe je door op het tasje te klikken. Daarin bevindt zich namelijk de wintabel. Je kan daarin aflezen welke symbolen je op een rij moet zien te verzamelen om een winst te behalen. Hoewel er veel symbolen in dit spel zijn verwerkt is het scatter symbool het belangrijkste. Heb je er hiervan meerdere op een rij staan dan win je een aantal free spins. Daarnaast is er ook sprake van een Wild symbool. Dit symbool is in staat om ieder willekeurig ander symbool te vervangen op een winlijn om een winnende combinatie samen te stellen. Heb je 5 Wild symbolen op een rij staan dan win je 10.000 munten.

Het bonusspel

Tijdens het spel Hot City zal je meermalen het bonusspel spelen. Je komt in het bonusspel door minimaal 3 bonus symbolen op één winlijn te krijgen. Je ziet dan een aantal schoenendozen staan. Vervolgens druk je op de stop knop. Die zal nog even doortikken waarna je de inhoud van één van de schoenendozen wint. De schoenen die je wint bepalen de hoogte van je prijs.

Wie bepaalt jouw geluk

Bij het spel Hot City bepaal je maar voor een beperkt gedeelte je eigen geluk. Je bent uiteraard enigszins de baas in het basisspel want jij bepaalt via strategisch de rollen vastzetten welke scores je op je winlijnen behaalt. Ook de hoogte van jouw inzet bepaalt voor een groot gedeelte hoeveel je met dit spel kan winnen. Je bepaalt echter niet bij het bonusspel hoeveel winst je maakt. Dat is iets wat door de computer zelf wordt bepaald. Dat maakt dat het een spel is wat niet bij iedereen even lekker zal liggen wanneer je het speelt.

Bediening:
Autoplay – de gokkast gaat vanzelf inzetten met jouw laatste inzet en je laatst gekozen aantal rollen
Bet – Je bepaalt de hoogte van jouw inzet en start het spel.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €0,50