Hot 4 Cash logo logo

Hot 4 Cash gokkast

Hot 4 Cash gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De titel van de gokkast ‘Hot 4 Cash’ zal menig casinoliefhebber wel aanspreken. De ontwikkelaar Nolimit City bracht deze online speelautomaat in de zomer van 2019 op de markt. Het thema is disco en alles wat daar ook maar een beetje bij hoort komt voorbij op de rollen. Eigenlijk lijkt het spel wel een beetje op de Sevens High gokkast van de gameprovider Quickspin. De Hot 4 Cash gokkast kent een maximale geldprijs van 2400 keer de inzet. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

De Hot 4 Cash gokkast beschikt over vijf rollen en een aparte opstelling met rijen. De eerste rol kent twee rijen en de overige rollen kennen drie rijen. Er zijn tien winlijnen beschikbaar en deze staan gedurende het gehele spel vast. De minimale inzet is slechts tien eurocent per draai en de maximale inzet is honderd euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,06% en de variantie schatten wij op medium.

Symbolen

Deze gokkast kent vier verschillende soorten symbolen, namelijk kersen, diamanten, zevens en Wild-symbolen. Deze symbolen komen langs op de rollen in drie kleuren, alleen het Wild-symbool blijft altijd hetzelfde. Je kan met vijf zevens al een fantastische prijs van maximaal dertig keer de inzet winnen. De diamanten betalen maximaal vijftien keer de inzet uit en de kersen tien keer de inzet.

Wild-symbolen

De derde rol is bijzonder, want de overige rollen worden ook wel ‘Hot Zones’ genoemd. Mocht er een Wild-symbool op de middelste rol komen te staan, dan krijg je zomaar een Wild-Feature cadeau. Het is mogelijk dat er vervolgens aan beide kanten extra Wild-symbolen verschijnen en jouw winstkans drastisch zal toenemen.

Hot Zones

De Hot 4 Cash gokkast kent drie speciale bonus-features. Deze kunnen alleen geactiveerd worden door de Hot Zones te activeren. Staan op alle vier de Hot Spots dezelfde symbolen, ook dezelfde kleur, dan win jij zeven Super Free Spins. Alle symbolen op de Hot Zones veranderen in een Wild-symbool gedurende de gratis draaien. En deze symbolen zijn ook nog eens Sticky.

Misschien win jij wel de Lucky Wheels bonus-feature. Dan mag jij éénmaal draaien aan het wiel en maak je kans op maar liefst duizend keer de totale inzet. Hiervoor moeten er op de Hot Spots vier symbolen met een identieke kleur komen te staan.

Krijg je vier identieke symbolen op de rollen dan win jij een Colossal Spin. Overigens mogen de symbolen wel van diverse kleuren zijn. Er zal één Mega-symbool op de middelste drie speelrollen verschijnen voor één spin. En alle combinaties worden van beide kanten uitgekeerd.

Conclusie

De Hot 4 Cash gokkast is even wennen, maar wat een heerlijk spel is dit zeg. Het spel is vooral heel spannend omdat er bij iedere draai een grote kans bestaat op een bonus-feature. Daarnaast zijn de uitbetaling prima en is het uitkeringspercentage hoog.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2019

Features icon
Features

Bonus, Wild

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100