Hong Kong Tower logo logo

Hong Kong Tower gokkast

Hong Kong Tower gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Hong Kong Tower
Start gratis spel
Close icon
Hong Kong Tower logo
Ontvang bij Hong Kong Tower
Ontvang bij Hong Kong Tower
Software ontwikkelaar Logo software
Elk studios
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Hong Kong Tower is een serieuze speelautomaat van de ontwikkelaar ELK Studios. Je stapt als het ware even de hectiek van deze wereldstad binnen en kan gelijkertijd ook nog eens kans maken op mooie geldbedragen. De bekende Hong Kong Towers spelen de hoofdrol, maar dat kon je wel al opmaken uit de titel. Gratis meespelen op deze gokkast kan onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Hong Kong Tower gokkast gespeeld worden met vijf rollen en drie rijen. Er zijn in totaal 99 winlijnen, waardoor er voldoende kansen zijn om een prijs. Maar ook de features zullen daarbij helpen, zoals de Mystery symbolen en de de unieke Wheels of the Sky. De minimale inzet is twintig eurocent en er kan maximaal honderd euro worden ingezet per draai.

Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,3% en de variantie is medium. De hoofdprijs op de speelautomaat is 301.650 speelmunten. Alle symbolen die elkaar aanraken kunnen een winnende combinatie vormen, het maakt niet uit vanaf welke kant deze zullen ontstaan.

Symbolen

De Oosterse symbolen zijn mooi uitgewerkt en passen dan ook perfect binnen het thema. Er komen Bonsaibomen voorbij, maar ook Yin-Yang symbolen en lotus bloemen. De diamanten betalen de hoogste geldprijzen uit, maar ook de zevens kunnen voor een glimlach op jouw gezicht zorgen.

Wheels of the Sky

Het hoogtepunt op de Hong Kong Tower gokkast is de Wheels of the Sky. Zodra jij minimaal drie Scatters op de rollen ziet verschijnen, dan kan je jezelf gaan opmaken voor een spannend bonusspel. Bij vier Scatters ontvang je een extra leven voor het spel en bij vijf Scatters zelfs twee extra levens.

Er zal een rad op jouw speelscherm verschijnen en daar mag je een draai aan gaan geven. Er staan allerlei geldbedragen op het rad, maar ook een speciaal vakje. Kom jij in dat vakje terecht, dan zal je worden meegenomen naar het volgende rad met nog grotere geldprijzen. Na elke draai zal één vakje grijs worden gemaakt, kom je daarop terecht dan is het game over. Tenminste als je geen levens meer over hebt.

Conclusie

Het leuke aan de Hong Kong Tower gokkast is dat het bonusspel echt een reden is om te blijven spelen. Daarnaast is het design van een hoog niveau en kunnen er hoge geldprijzen worden gewonnen. Het Chinese thema komt ook goed naar voren op de Lights gokkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wilds, Prijzenrad

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 99

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100