Highlander logo logo

Highlander gokkast

Highlander gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Highlander
Start gratis spel
Close icon
Highlander logo
Ontvang bij Highlander
Ontvang bij Highlander
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Highlander gokkast is gebaseerd op de bekende films met de enige echte Christopher Lambert. Ontwikkelaar Microgaming besloot om een gokkast te maken van het legendarische verhaal. In de film kan de uitverkorene genieten van een eeuwig leven, alleen een onthoofding kan daar een einde aan maken. Deze ontwikkelaar heeft al eerder spellen uitgebracht die zijn gebaseerd op een film, er kan bijvoorbeeld ook gespeeld worden op de Jurassic World gokkast. Gratis spelen op de Highlander is mogelijk onderin de review.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn 243 manieren om te winnen, wat betekend dat er geen winlijnen voorkomen op het slot. De minimale inzet is slechts veertig eurocent per draai en er kan tot maximaal dertig euro worden ingezet per spin. Naast de bekende karakters uit de film komen er ook standaardsymbolen voorbij op de rollen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een keurige 96,4% en de variantie is medium.

Gratis spins

Als je minimaal drie keer het Scatter-symbool op de rollen draait, dan ontvang jij tien gratis spins. Tijdens deze draaien zal ook nog een winstgevende Quickening Wilds Feature geactiveerd worden. Het weer op het speelscherm zal volledig omslaan, je ziet bliksem en hoort de donder. Er verschijnt een extra Wild-symbool op de rollen, maar dit kan meerdere keren achter elkaar gebeuren. Het is goed mogelijk dat je tot wel acht Wild-symbolen op de speelrollen krijgt en dan is het cashen.

Conclusie

Onze eerste indruk van de Highlander gokkast was niet heel spectaculair, maar daar kwam gaandeweg verandering in. Tijdens de gratis spins kwamen wij erachter hoe leuk deze gokkast daadwerkelijk is. Hoewel het spel grafisch gezien een beetje achterloopt zijn de gratis spins echt heel leuk en spannend.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

december 2017

Features icon
Features

Extra Wilds, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €30