Hidden Valley logo logo

Hidden Valley gokkast

Hidden Valley gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Laag

Ontdek een paradijs op aarde in de Hidden Valley

Hidden Valley is een online gokkast van software ontwikkelaar Quickspin die is gebaseerd op het verhaal van Shangri-La. Shangri-La is een legende over een verborgen vallei in het Himalaya gebergte dat een paradijs op aarde zou zijn. Of Quickspins Hidden Valley ook een paradijs voor jou kan zijn, zullen ze vast niet beloven, maar gratis gokken met Hidden Valley is spelen met allerlei bijzondere bonussen en speciale spelopties in een schitterend vormgegeven spel dat anders voelt dan alle andere gokkasten.

Verschillende rollen voor veertig winlijnen

Het eerste dat opvalt is dat de vijf rollen in Hidden Valley niet allemaal hetzelfde zijn. De buitenste twee rollen hebben elk drie posities, terwijl de middelste drie rollen vier posities hebben. Op die posities komen allerlei personages en dieren voorbij die je kunt tegenkomen in het hooggebergte, afgewisseld met de hoogste waardes uit het klassieke kaartspel. De oneven rollen zorgen voor maar liefst veertig verschillende winlijnen die je kans geven op meerdere winnende combinaties per beurt.

Aan de rechterkant van het scherm kun je je inzet bepalen. Hoe hoger je inzet, hoe hoger de vermenigvuldiger die je uiteindelijke winst met een willekeurige factor vermenigvuldigt. Bij de hoogste inzet kan dat ergens tussen de vier en tien keer zijn, zodat een winst gelijk een hoge winst is.

Gratis beurten in het bonusspel

Je maakt ook kans op gratis beurten. Als je deze gratis beurten ontgrendelt door drie bonussymbolen in het speelveld te krijgen, ga je de trappen op naar de gouden deuren die leiden naar de verborgen vallei. Voordat je begint aan de gratis beurten, draai je aan een rad van fortuin om extra jokers te winnen en het aantal gratis beurten te bepalen.

In het bonusspel kun je ook de andere symbolen nog als jokers ontgrendelen, waardoor je gaandeweg steeds meer kans maakt om winnende combinaties aaneen te rijgen. Ook kun je hierbij extra gratis beurten winnen. De bonusronde met de gratis beurten is bijna een garantie op een hoge winst.

Hidden Valley is misschien wel een paradijselijk spel. De sfeer die door de vormgeving en geluidseffecten wordt neergezet is heel bijzonder, maar de spelopties zelf zorgen voor een spelbeleving die van Hidden Valley een indrukwekkend spel maakt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,60 t/m €60