Hellboy logo logo

Hellboy gokkast

Hellboy gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Hellboy gokkast draait om het bekende karakter van Marvel. Ontwikkelaar Microgaming besloot om een gokkast te creëren over deze rode demon met horens. Het is een prachtig spel geworden, met name grafisch gezien is het één van de mooiste spellen in het online casino. Daarnaast zit het video slot vol met features, waaronder het welbekende Wild-symbool, een Gamble Feature en een Random Bonus. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Hellboy gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn twintig winlijnen, al kan de deelnemer zelf bepalen hoeveel er geactiveerd zullen worden. Hierdoor komt de minimale inzet uit één eurocent per draai en de maximale inzet op vijftig euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,49% en de variantie is medium.

Wild-symbool

Het symbool met de tekst ‘Hellboy’ erop fungeert als Wild-symbool. Naast het feit dat deze afbeelding andere symbolen kan vervangen, worden ook nog alle gewonnen bedragen met behulp van de Wild zomaar dubbel uitgekeerd. Vijfmaal het Wild-symbool op een winlijn levert overigens ook nog 10.000 speelmunten op.

Under Water Bonus

De afbeelding van de vuist van Hellboy fungeert als Scatter-symbool op deze gokkast. Driemaal de Scatter op de rollen en de Under Water Bonus zal worden geactiveerd. Deze bonus komt niet al te vaak langs, maar kan wel voor mooie winsten zorgen. Het spel speelt zich af in de tunnels, waar het gevaar op de loer ligt. Kies de juiste tunnels en open de goede deuren om zo ver als mogelijk in het bonusspel te komen. Kies verkeerd en je keert weer terug naar het reguliere spel. Hoe meer levels je bereikt, des te hoger zal de uiteindelijke geldprijs zijn.

Random Bonus

Bij elke draai maak jij als speler kans op een Random Bonus. Het gaat om tien gratis spins, waarbij drie posities op de rollen zullen veranderen in een Wild-symbool. Alle prijzen met de Wild-symbolen worden dubbel uitbetaald. Het gaat dan ook hard gaan met de winst bij de Random Bonus.

Conclusie

De Hellboy gokkast is een echte aanrader! Allereerst kan je genieten van een geweldig design, maar ook leuke features en bonussen. Mocht je toch een ander slot willen uitproberen, dan kan je een kijkje nemen bij de Iron Man 2 gokkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2010

Features icon
Features

Supermode, Pick & Click

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €50