Heidi's Bier Haus logo logo

Allways Fruits gokkast

Allways Fruits gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Heidi’s Bier Haus
Start gratis spel
Close icon
Heidi's Bier Haus logo
Ontvang bij Heidi’s Bier Haus
Ontvang bij Heidi’s Bier Haus
Software ontwikkelaar Logo software
WMS
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Heidi’s Bier Haus brengt twee geweldige dingen bij elkaar. Veel mannen zal het thema dan ook wel aanspreken, namelijk de Beierse Oktoberfesten. Natuurlijk komt de prachtige Heidi voorbij op de rollen, maar ook de altijd vrolijke Hans in zijn lederhosen. Het slot beschikt over handige features en een zeer spannend Bier Haus Rad. Meespelen is helemaal gratis en dat is mogelijk onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Heidi’s Bier Haus gokkast gespeeld worden op zes rollen en met vier rijen. Er zijn vijftig winlijnen en deze zullen ten alle tijden actief blijven en kunnen daardoor niet aangepast worden. De variantie is medium en het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,13%. Deze gokkast staat ook in menig ‘echt’ casino, waar dit percentage nog niet eens de 92% aantikt.

Symbolen

Het Wild-symbool is in dit geval een bierpul, deze kan andere symbolen vervangen met uitzondering van de Heidi’s. Mocht je zesmaal de Wild op de rollen krijgen, dan ontvang jij gegarandeerd een prijs van minimaal 2,66 keer de inzet. Het symbool van Hans is het meest winstgevend en betaald maximaal tweemaal de inzet uit. Het moge duidelijk zijn dat het reguliere spel dus geen vetpot is, de grote bedragen kunnen gewonnen worden bij de gratis spins en op het prijzenrad. Heidi kan op willekeurige momenten gehele rollen veranderen in een Wild.

Gratis spins

De symbolen waarop Heidi staat kunnen ook toegang geven tot de gratis spins. Mocht jij deze prachtige dame vijfmaal of vaker op de rollen krijgen dan kan je tot wel honderd gratis spins per keer winnen. Tijdens deze draaien zullen de paars gekleurde Heidi’s fungeren als een Sticky Wild en kunnen de rode Heidi’s het speciale prijzenrad activeren.

Bier Haus Rad

Mocht je een winnende combinatie verkrijgen met Heidi’s, dan is het al feest. Maar zit daar ook nog een rode Heidi tussen, dan mag jij gaan draaien aan het felbegeerde Bier Haus Rad. Hierop staan maar liefst vier jackpots, gratis spins en Hans Bonus draaien met vele extra Wild-symbolen.

Conclusie

Het Heidi’s Bier Haus slot is niet alleen spannend, maar ook bijzonder vrolijk. Zet ook zeker je geluid even aan, want dit zal veel toevoegen aan jouw speelbeleving. Mocht je toch wat anders willen, probeer dan de Grand X gokkast uit.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2016

Features icon
Features

Wilds, Prijzenrad, Gratis Spins, Sticky Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,75 t/m €45