Happy Jungle logo logo

Happy Jungle gokkast

Happy Jungle gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
WMS
Uitbetalingspercentage RTP
95,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Happy Jungle is een spel uit het prachtige gameassortiment van Playson. De spelprovider heeft gekozen voor een eenvoudig spel met een vrolijk thema. De verschillende dieren die in de jungle leven schieten voorbij op de speelrollen. De apen, leeuwen, giraffen en zelfs de pinguïns zorgen voor een vrolijk geheel. Daarnaast kan je genieten van spannende en winstgevende bonusfeatures. Lees hieronder de review of ga gelijk gratis oefenen op de Happy Jungle gokkast.

Uitleg

De Happy Jungle gokkast van de gameprovider Playson beschikt over vijf rollen, drie rijen en welgeteld 20 winlijnen. De winlijnen staan vast en kan je op geen enkel moment aanpassen. De minimale inzet is 20 eurocent per spin en je kan de inzet verhogen tot maximaal 100 euro per spin. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95,15% en de variantie is gemiddeld.

De symbolen op de Happy Jungle gokkast zijn natuurlijk heel vrolijk. De afbeeldingen zien er bovendien haarscherp uit. De leeuw is bijzonder, want dit is ook gelijk het Wild-symbool. Een Wild-symbool kan andere symbolen vervangen, maar je wint met vijf leeuwen op een winlijn ook een prijs van 250 keer de inzet. Alle winnende combinaties met de leeuw worden dubbel uitgekeerd. De giraf, het aapje en de nijlpaard leveren maximaal 50 keer de inzet per draai op. De overige dieren keren 10 keer de inzet uit. De standaardsymbolen zijn goed voor maximaal 5 keer de inzet per spin.

Bonusspel

Het Happy Jungle videoslot beschikt ook nog over een spannende bonusfeature. Je moet hiervoor drie bonussymbolen op de rollen draaien. Je begint met een simpel Pick & Click spel. Je moet een boom beklimmen en steeds hoger zien te komen. Je kan alleen hoger komen door de juiste keuzes te maken. Bereik het apenhuis en je mag ook nog een gratis spins bonusspel spelen. Je wint dan namelijk 25 gratis spins met een vermenigvuldiger. Overigens kan je in het Pick & Click spel ook nog 25 keer de inzet winnen.

Conclusie

De Happy Jungle gokkast ziet er geweldig uit. De dieren maken het spel een stuk enerverender en zorgen voor een fijne speelervaring. De prijzen die je kan winnen zijn goed. Het uitkeringspercentage is desondanks toch nog een beetje aan de lage kant. Het bonusspel is het hoogtepunt op de Happy Jungle gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonus game, Free spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100