Halloween Jack logo logo

Halloween Jack gokkast

Halloween Jack gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Halloween Jack
Start gratis spel
Close icon
Halloween Jack logo
Ontvang bij Halloween Jack
Ontvang bij Halloween Jack
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Halloween Jack komt uit de koker van ontwikkelaar Net Entertainment. Deze speelautomaat werd in oktober 2018 uitgebracht. Opnieuw heeft deze gamemaker ons positief weten te verrassen, simpelweg omdat het weer een geweldig spel is geworden met veel leuke extra’s, Nieuwsgierig geworden? Speel dan gratis mee onderin deze review!

Beleef Halloween

De gokkast Halloween Jack heeft veel in huis voor de casinospeler. Geniet van de spannende geanimeerde symbolen, de verschillende features en natuurlijk ook de bloedstollende achtergrondgeluiden. Qua symbolen kan jij veel horror verwachten. Dankzij de verschillende features is het mogelijk om een hoofdprijs van 600.000 speelmunten in de wacht te slepen.

Uitleg

Er zal op de Halloween Jack speelautomaat gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. De minimale inzet staat op twintig eurocent per spin, maar er kan ook tot honderd euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,28% en de variantie is medium tot hoog.

Er is een Wild-symbool aanwezig, welke op de Scatter na alle andere symbolen kan vervangen. Daarnaast betalen vijf Wild symbolen op een winlijn tot wel 1000 munten uit. De medium symbolen zijn goed voor prijzen tussen de 125 en 1000 munten. De overige standaardsymbolen kunnen maximaal 100 munten opleveren.

Walking Wilds

Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een pompoen, deze zal oplichten op de rollen. Mocht jij deze op de rollen zien verschijnen, dan zal er een kosteloze re-spin van start gaan. De Wild zal één plaatsje naar links verschuiven. Alle winsten met de Wild worden driemaal uitgekeerd. Wanneer het laatste Wild-symbool niet langer meer op de rollen staat, dan volgt er nog één gratis spin. En heb je dan opnieuw een Wild te pakken, dan beginnen de gratis spins weer helemaal opnieuw. Een bijzonder leuke feature!

Gratis spins

Het Scatter-symbool is op de Halloween Jack gokkast een juwelendoosje. Mocht je dat symbool driemaal of vaker op de rollen te zien krijgen, dan worden er tien gratis spins toegekend. Elke Scatter meer levert nogmaals vijf spins op. Daarnaast is de Walking Wild feature ook gewoon actief tijdens deze draaien. Tijdens de gratis spins kan jij extra Wilds verdienen, waaronder Expanding en Stacked Wilds. Het is dan ook mogelijk om tijdens deze draaien de hoofdprijs te winnen.

Conclusie

De Halloween Jack gokkast behoort tot de beste gokkasten van 2018. Het spel ziet er niet alleen geweldig uit, dankzij de features vallen er ook nog eens mooie geldbedragen te winnen. Wil je liever een ander Horror slot spelen, bekijk dan de Wolf Hunters gokkast eens.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Walking Wilds, Expanding Wilds, Stacked Wilds, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100