Groovy Sixties logo logo

Groovy Sixties gokkast

Groovy Sixties gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Elk studios
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Laag

Een spel in de jungle

Lang, lang geleden leefde er een volk in Peru in Zuid Amerika. Het was de tijd waarin de grote ontdekkingsreizen werden ondernomen en men er achter kwam dat de aarde niet plat was en dat er volk leefde verspreid over de hele wereld. We spelen het spel Gonzo’s Quest met een kleine soldaat genaamd Gonzo. Hij heeft een tempel ontdekt alwaar hij op zoek gaat naar goud.

Het uiterlijk van het spel

Je speelt het spel in de tempel en daar zie je geen rollen in de muur zitten. Een beetje in de stijl van Indiana Jones vallen er allemaal symbolen naar beneden die op een plek blijven staan. Het effect is wel hetzelfde als dat van een traditionele gokkast. Je ziet een scherm met 5 verticale muren met in elke muur 3 symbolen zichtbaar. De muur heeft het uiterlijk van een wand vol boobytraps, dus het is zaak dat je alert blijft tijdens het spel. Bij het uiterlijk is veel gebruik gemaakt van kleuren. De muziek is echter weggelaten bij dit spel. Men heeft meer aandacht besteed aan de jungle geluiden die je op de achtergrond hoort. Het enige moment waarop er muziek te horen is, is wanneer je een winst hebt behaald.

Jouw inzet bij het spel

Ga je dit spel spelen, dan heb je de beschikking over 20 winlijnen. Die lopen op de manier die voor Netent zo typerend is. Wanneer dit voor jou de eerste keer is dat je een Netent spel speelt; kijk dan gerust een keer in je winschema. Je ziet er alle symbolen die je bij elkaar moet zien te krijgen en daarnaast zie je de waarde die bij de diverse symbolen hoort. Wat gelijk opvalt is dat de waarde van de symbolen in munten is uitgedrukt. Hoe hoog jouw winst is hangt dus niet alleen af van het aantal munten wat je inzet maar zeker ook van de waarde per munt. Er wordt in de tabel wanneer jij je inzet hebt gedaan een berekening gemaakt van de winst die je kan maken. Je kan een inzet doen die begint met 1 eurocent per credit maar je kan ook opbouwen tot meerdere credits die je per winlijn inzet.

Bediening:

Je kan ook een Wild krijgen op je winlijn. Die Wild heeft de vorm van een vraagteken. Een Wild heeft een paar goede eigenschappen. Zo kan hij ieder willekeurig symbool op je winlijnen vervangen waardoor je gemakkelijker een volle winlijn hebt. Daarnaast heeft het Wild symbool een hogere waarde waardoor een volle winlijn ook nog eens een hogere waarde heeft. Een winlijn vol Wilds – het komt nu en dan voor – heeft een waarde die een avondje spelen absoluut de moeite waard maakt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2009

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100