Grim Muerto logo logo

Grim Muerto gokkast

Grim Muerto gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Feest met de doden in Grim Muerto. Deze online video slot is ontwikkeld door de ontwikkelaar Play’n GO. Het spel biedt een RTP (Return to Player) waarde van 96,51% en de kans om tot 250.000 munten te winnen per spelronde! Grim Muerto laat een levendige, bruisende viering zien van de Mexicaanse feestdag-en-herdenkingsdag Dia de Muertos. De bonus features bevatten uitbreidende Wild symbolen, tweede kans feature, gratis spins en extra Wilds. Net als andere Play’n GO gokkasten is ook het Grim Muerto slot beschikbaar om te spelen vanaf iedere desktop of een mobiel iOS/Android toestel.

Laat de Fiesta beginnen!

Grim Muerto is een online slot met 3-rijen, 5-rollen en 20-vaste winlijnen, de levendige Mariachi band zorgt voor een feestelijke sfeer. Bereid je voor op flitsende felle kleuren en 3D-animaties die er echt uitspringen met winnende combinaties en bonus features. De algehele visuele kwaliteit van de Grim Muerto gokkast  is uitstekend. Dit is niet de eerste slot die we hebben gezien met een ‘Dag van de Doden’ thema. Esqueleto Explosivo van Thunderkick is een andere leuke fiesta slot met verbluffende 3D-animaties. Grim Muerto gaat dus de competitie aan met Esqueleto Explosivo van Thunderkick. Wat ons betreft is de slot van Thunderkick net iets leuker doordat de symbolen (doodshoofden) uit de lucht lijken te vallen.

Grim Muerto laat je account balans, totale inzet en gewonnen prijzen zien in munten aan de onderkant van het slot scherm. De bedragen in Euro valuta staan net daaronder. Winnende combinaties op individuele winlijnen worden gemarkeerd met spookachtige lijnen over de rollen. Je kunt jouw inzet bij Maneki Casino variëren tussen de €0,20 t/m €100. Kies een inzet / lijn (1-5 munten) en een muntwaarde (0.01-1.00). De waarden in de uitbetalingstabel staan in munten en blijven vast staan ondanks veranderingen in de inzet.

De 12 symbolen van Grim Muerto komen tot leven met animaties. Er zijn 3 speciale symbolen, een Wild symbool met de afbeelding van gitaar, boek Scatter en een kaars Scatter. Het gitaar Wild symbool kan elk ander symbool vervangen, behalve de andere speciale symbolen en vormt zijn eigen winnende combinaties. Beide Scatter symbolen zijn betrokken bij het activeren / heractiveren van de gratis spins. Ze kunnen alleen worden weergegeven op de rollen 1, 3 en 5. Deze online slot heeft 9 reguliere symbolen. Er zijn 4 beter-betaalde Mariachi bandleden en 5 lager-betaalde kaart symbolen zoals aas, heer, vrouw, boer en 10.

Het spelverloop op de Grim Muerto gokkast is van links naar rechts. Je hebt als speler 2+ beter-betaalde symbolen of 3+ lager-betaalde symbolen nodig om een winnende combinatie te vormen. Winnende combinaties worden berekend door de inzet / lijn te vermenigvuldigen met de symboolwaarden uit de uitbetalingstabel. Om een winnende combinatie te maken die winst oplevert langs één winlijn heb je 3+ Wilds / beter-betaalde reguliere symbolen nodig of 4+ lager-betaalde reguliere symbolen. In vergelijking met de meeste online slots betaald Grim Muerto relatief veel langs één enkele winlijn.

Het best-betalende symbool van deze slot is het gitaar Wild symbool, deze betaalt 1.000, 250, 50 en 5. Hierdoor heb je met Grim Muerto de kans om tot wel 5.000 munten te winnen langs één enkele winlijn. Meerdere overwinningen langs verschillende lijnen zijn mogelijk. Als we de gratis spins ronde meerekenen heb je kans om tot wel 250.000 munten te winnen met Grim Muerto!

Speciale functies

Net als de meeste Play’n GO slots heeft Grim Muerto 5 Auto Play opties, variërend van 10 t/m 50 spins. Met de geavanceerde Auto Play opties kun je instellen om te stoppen na een winnende combinatie in het basisspel of tijdens de gratis spins. Maar ook bij een winnende combinatie die een vooraf ingestelde waarde overschrijdt of wanneer je saldo stijgt / daalt met een vast bedrag.
Er is geen algemene instelling die de snelheid van het spel verhoogt. Je kunt als speler echter wel op de ‘Stop‘ knop klikken om de rollen direct te laten stoppen. Zo kun je het spelverloop versnellen.
Met de overige instellingen kun je het geluid aan / uitzetten en de spatiebalk instellen voor de start van een spelronde.

De bonus features van Grim Muerto

Marco Siniestro en het grote Wild symbool: Marco Siniestro is een klein, gouden schedel dat aan de bovenkant van een rol wordt weergegeven. Hij wijst richting een willekeurig geselecteerde rol tijdens het basisspel. Tijdens de gratis spins rondes worden dit 2-5 rollen. Als een Wild / Extra Wild symbool landt op een gemarkeerde rol, dan zal het Wild symbool zich uitbreiden over de complete oppervlakte van de rol. Deze grote Wild symbolen verhogen natuurlijk de kans op winst!

Gratis spins / extra Wild: Draai 3 of meer Libro Scatter symbolen op de rollen 1, 3 en 5 en je wordt beloond met 10 gratis spins. Voordat deze ronde begint, wordt een willekeurig symbool gekozen als extra Wild. Het is mogelijk om de gratis spins opnieuw te activeren door 1-2 kaars-symbolen op de rollen 1, 3 of 5 te draaien tijdens de gratis spins. Je krijgt vervolgens 3-6 extra spins.

Tweede kans: Draai 2 Scatter symbolen met het boek voor een tweede kans op prijzen! 1 van de 4 Mariachi bandleden (Amador de accordeonist, Tauro de trompettist, Fernando de violist, Vincente de vihuela speler) belonen jou willekeurig met een geldbedrag ter waarde van 2x-10x je inzet of 10 gratis spins.

Feest mee met de Mariachi bandleden

We hebben het Dia de Muertos thema al eerder gezien bij Esqueleto Explosivo, toch is de Grim Muerto gokkast een zeer vermakelijke slot met zijn prachtige animaties en spannende gratis spins rondes. Tijdens het testen van de demo-versie wonnen we gemiddeld 4.5 keer van elke 10 spins. Ongeveer 15% van onze winnende combinaties in het basisspel waren winstgevend. De uitbreidende Wild symbolen hebben we 11 keer geactiveerd van de 100 spins. Met de tweede kans feature hebben we 3 keer de gratis spins geactiveerd. Tijdens één van onze gratis spins sessies werden we beloond met 25 extra gratis spins. We hebben 18x onze inzet gewonnen! Deze online slot betaald regelmatig uit, toch kun je de grootste winsten verwachten tijdens de gratis spins rondes.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2016

Features icon
Features

uitbreidende Wild-symbolen, Tweede kans Feature, Gratis Spins met extra Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100