Great 88 logo logo

Great 88 gokkast

Great 88 gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Great 88
Start gratis spel
Close icon
Great 88 logo
Ontvang bij Great 88
Ontvang bij Great 88
Software ontwikkelaar Logo software
Betsoft Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
94,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online speelautomaat Great 88 heeft een Oosters tintje gekregen. De ontwikkelaar Betsoft heeft gekozen voor een video slot vol met spannende symbolen en winstgevende features. In de Chinese cultuur is nummer acht van een geluksgetal, vandaar de keuze voor het thema. Elk facet is Aziatisch, zowel de symbolen, de achtergrond als de muziek. Zal nummer acht ook bij jou voor geluk zorgen? Probeer de Great 88 gokkast onderin de review helemaal kosteloos uit.

Uitleg

Er zal op de Great 88 gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Daarnaast zijn er nog dertig winlijnen, deze staan vast en kunnen op geen enkel moment worden aangepast. Alle winnende combinaties zijn alleen geldig van links naar rechts. De minimale inzet staat op zestig eurocent en de maximale inzet is vijftien euro per draai. De inzet kan gemakkelijk worden aangepast door de muntwaarde of in het inzetniveau te veranderen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 94,03%, wat behoorlijk laag is voor een online gokkast. De variantie is medium en daar hebben wij niks op aan te merken.

Symbolen

De symbolen die de hoogste prijzen uitkeren zijn de rode draak, de groene kikker, het rode linkt en de blauwgekleurde draak. Vooral de roodgekleurde draak is interessant met een potentiele geldprijs van 33,33 keer de inzet. Bij een maximale inzet is het dus mogelijk om vijfhonderd euro te winnen met een enkele draai op de Great 88 speelautomaat. Er komen ook relatief veel lage symbolen langs op de rollen, deze keren prijzen uit die lager zijn dan de totale inzet. Het symbool van het vuurwerk fungeert als Wild-symbool en kan andere afbeeldingen vervangen.

Gokspel

De zogeheten Double Up Feature is eigenlijk gewoon een gokspel. In deze mini-game kunnen spelers een prijs zomaar verdubbelen door een kop of munt spelletje te spelen. Het is een interessante feature, maar je neemt wel het nodige risico. Je kan een winstbedrag ook zo weer kwijt zijn.

Lucky Boxes

Als je minimaal drie dozen op de rollen te zien krijgt dan zal de Lucky Boxes Feature geactiveerd worden. Je mag één van de drie dozen aanklikken en bekijken wat er in zal zitten. Dit kunnen extra hoge symbolen zijn voor tijdens de volgende draaien, maar ook een geldprijs, extra Wild-symbolen, gratis spins of een heus prijzenwiel.

Conclusie

De Great 88 gokkast kent een laag uitkeringspercentage en dat is dan ook wel gelijk het grootste minpunt. Toch is het een spannend spel omdat de echt hoge geldbedragen gewonnen kunnen worden op het prijzenwiel. Wil je liever een ander spel proberen? Check dan eens de Fa-Fa Twins speelautomaat.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

oktober 2016

Features icon
Features

Wild, Prijzenwiel, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,60 t/m €15