Gorilla Chief 2 logo logo

Gorilla Chief 2 gokkast

Gorilla Chief 2 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De meeste van ons zullen waarschijnlijk direct aan Bokito moeten denken. Je weet wel die Gorilla uit Diergaarde Blijdorp in Rotterdam die in 2007 een vrouw uit wandelen nam. Gelukkig zit de aap uit Gorilla Chief 2 gewoon in het spel en hij gaat nergens heen. Met dit video slot waan je jezelf in de diepe jungles van Afrika. Tussen de papegaaien, vlinders, bloemen, jaguars en hagedissen ga je opzoek naar grote prijzen. Heb je de schattige baby gorilla al gespot? Dit video slot heeft een fijne sfeer als het om uitstraling gaat. De achtergrond gaat langzaam en geleidelijk over in de voorgrond. In de verte zie je wat zonnestralen het spel binnen schijnen. Het enige menselijke dat we zien, is het stapeltje stenen met de buttons erop. Dit moet wel door de mens zijn gebouwd.

Uitleg

Dit fraaie video slot speel je op een speelveld van 5 rollen, 4 rijen en 50 vaste winlijnen. In principe zet je al in vanaf 1 cent per lijn. Maar je speelt er met 50 en je hebt nog extra kosten voor de ‘feature bet’. Dus je minimale inzet bedraagt 40 cent. Ga je voor het maximale, dan kan je tot 200 euro per spin inzetten. Het symbool waar je de gorilla op zijn voorpoten ziet leunen is het symbool met de hoogste waarde. De illustratie waar je alleen het hoofd van gorilla ziet, dient als Wild-symbool. Het Bonus-symbool (Scatter) herken je aan de ansichtkaart achtige foto met de boom en ondergaande zon.

Gratis spins

Lukt het je om drie van deze ondergaande zonnen te vinden, dan activeer je de bonus ronde. Wat je krijgt is 10 gratis spins en extra Wilds. De Scatter-symbolen vind je trouwens alleen op de 1e, 2e en 3e rol. Het is mogelijk om een respin te winnen tijdens de gratis spin rondes.

Hot hot super respin

Deze ronde behaal je vanuit de gratis spins ronde. Wat je moet doen: hetzelfde symbool op de gehele eerste rol te krijgen. Als je dat lukt, krijg je 2 gratis spins extra. De eerste rol, met alle dezelfde symbolen, wordt vastgehouden terwijl de andere 4 gaan spinnen. Uiteraard speel je hier ook weer met extra Wild-symbolen.

Conclusie

Ondanks het feit dat dit spel al wat ouder is, is het fraai vormgegeven en leuk om te spelen. Het was leuk geweest als SG iets meer moeite had gedaan voor animaties en de muziek. Maarja, je kan niet alles hebben. Gelukkig voor jullie zijn er een aantal video slots met dit thema die nog veel beter zijn. Wat dacht je van Africa Goes Wild en Raging Rhino ?


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2013

Features icon
Features

Wild, Scatter, Respin

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €200