Good Girl, Bad Girl logo logo

Good Girl, Bad Girl gokkast

Good Girl, Bad Girl gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Good Girl, Bad Girl
Start gratis spel
Close icon
Good Girl, Bad Girl logo
Ontvang bij Good Girl, Bad Girl
Ontvang bij Good Girl, Bad Girl
Software ontwikkelaar Logo software
Betsoft Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
97,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Wil jij zelf controle kunnen uitoefenen over een spel? Dan is de in februari 2014 geïntroduceerde Good Girl, Bad Girl echt een slot voor jou. De ontwikkelaar Betsoft biedt spelers namelijk de gelegenheid om, voordat het spel begint, een keuze te maken om voor het goede of het kwade te gaan spelen. Je kunt voor de Good Mode of de Bad Mode kiezen. Enerzijds zit er een engeltje op je schouder en anderzijds is dit de duivel. Kun je geen keuze maken? Geen probleem, want je kunt ook met beide Modi tegelijk spelen. Dit kost je wel een dubbele inzet, maar je winsten worden daarentegen natuurlijk ook interessanter. Deze online gokkast speelt zich in twee werelden af, de hemel en de hel. Er kan in beide modi gespeeld worden en ze hebben allebei hun eigen voordeel. Het is in de hemel mogelijk om veel kleinere geldprijzen te winnen, terwijl de prijzen in de hel juist een stuk hoger kunnen uitvallen, maar de kans is een stukje kleiner. Het is een mogelijkheid om beide werelden met elkaar te combineren. Deze features maken Good Girl, Bad Girl een hele unieke online gokkast met nog veel meer verrassende spelelementen.

Goede en slechte kanten

De Good Girl, Bad Girl gokkast is grafisch gezien fantastisch uitgewerkt. De schitterende 3D symbolen, zoals we die al kennen van de Betsoft slots (denk aan Gladiator en 4 Seasons) zijn hier een voorbeeld van. Start het spel en maak meteen een keuze tussen de lieftallige engel en de kwaadaardige duivel.

Beide dames staan op een interactieve manier naast het beeldscherm. ‘Goed’ bevindt zich links en ‘slecht’ rechts. De engel en duivel reageren op jouw spelresultaten. De overige symbolen op de rollen zijn tevens op een mooie manier geanimeerd. Ze bestaan onder meer uit de engel, duivel, katten, oude bomen, Money Wheel en de traditionele kaartsymbolen 10 tot en met de aas. Wanneer je een wincombinatie op de rollen draait, zal je aangenaam verrast worden door de mooie 3D animaties. De geluidseffecten bij Good Girl, Bad Girl passen ook perfect bij het spel. Het duivelse lachje en het engelachtige gejuich bij winst dragen absoluut bij aan nog meer spelbeleving.

Speel jij met de Good Girl of de Bad Girl?

De Good Girl, Bad Girl gokkast beschikt over vijf rollen en de standaard drie rijen. Hoewel dit zeer standaard is, maakt het thema veel goed. De keuze tussen de goede en de slechte wereld dient gemaakt te worden. De hemel kent vijftien winlijnen, deze gaan van links naar rechts. De hel staat voor vijftien winlijnen, deze zijn geldig van rechts naar links.

Ga je voor beide dames, dan kun je dus een totaal van 30 winlijnen inzetten en zal de slot op beide manieren uitbetalen. Dit alleen al maakt dit spel bijzonder interessant en uniek. De winlijnen zijn overigens aanpasbaar, evenals de muntwaardes en het inzetniveau. Minimale muntwaarde bij het CasinoBuck is 0.02. Speel je met 15 lijnen, dan betekent dit dat de minimale inzet van een draai €0.30 is. Inzetniveaus variëren van 1 tot en met 5. Daarnaast kun je voor het automatisch spinnen op Good Girl, Bad Girl ook de Auto Play functie inschakelen.

Wilds, Click Me feature & bonusronde met jackpot

Natuurlijk is er bij de online slot Good Girl, Bad Girl een Wild aanwezig. De Halo en Pitchfork symbolen zijn de Wilds die alle andere symbolen vervangen voor grotere prijzen. Daarnaast kun je via de Click Me feature ook leuke geldprijzen winnen. Er worden dan letterlijk cadeaus uitgedeeld. Het is mogelijk om bij deze online gokkasten te kiezen voor goede en slechte cadeautjes. Wat je kunt winnen is een Small Win, Medium Win, Big Win of een Collect. Het spel zal ten einde komen als er vier rondes zijn afgerond, daarna zullen alle winsten worden geïncasseerd op deze gokkast.

De zogenaamde Double Up Bonus is best speciaal, aangezien er munten in de lucht worden geschoten. Jij moet vervolgens de keuze tussen kop en munt gaan maken. De Good Girl, Bad Girl gokkast beschikt ook over een erg vermakelijke bonusronde, deze heet Money Wheel Bonus. Zodra driemaal het Money Wheel symbool op de speelrollen verschijnt, dan zal de bonusronde van start gaan op deze bijzondere gokkast.

Je krijgt dan de kans om de goede of slechte jackpot te winnen. Ja, je leest het goed, deze slot heeft 2 progressieve jackpotten. Afhankelijk met welke zijde je speelt, word je meegenomen naar de hemel of naar de hel, waar je aan het wiel mag draaien. Met een beetje geluk win je dus de jackpot van Good Girl, Bad Girl. Gaat de jackpot aan je voorbij? Niet getreurd, want je krijgt dan een andere prijs of gratis spins toegekend.

Haal de goede of slechte kant in je naar boven

Good Girl, Bad Girl haalt de goede en slechte kant van je naar boven, zeker wanneer je met beide kanten speelt. Het is een unieke slot met een leuke interactie. Je gaat je zeker niet vervelen in het gezelschap van de Good of de Bad Girl. Weet jij al welke kant je kiest op deze unieke gokkast van Betsoft? Wil je liever een ander spel spelen, probeer dan eens 1Can 2Can of Casanova uit.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

februari 2014

Features icon
Features

Wilds, Money Wheel, Click Me Bonusronde, Progressieve Jackpot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€2 t/m €150