Golden Shamrock logo logo

Golden Shamrock gokkast

Golden Shamrock gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Je hoeft niet in Ierland te wonen

Je hoeft niet in Ierland te wonen om de Ierse legende over de leprechaun te kennen. Dit figuurtje staat voor geluk, en dat is waar het bij het spelen van een gokkast allemaal om draait. De leprechaun komt uit een land ergens onder water, en in Ierland maakt het in de achtste eeuw zijn huis. Dit spel kent een uniek thema, net zoals de Space Wars online gokkast.

Jouw geluk in dit spel

Tijdens het spelen van dit spel treft jou een dubbel geluk. Allereerst heb je daar de leprechaun die je op je rollen voorbij ziet dansen. Daarnaast wordt jouw geluk nog verdubbeld door een klavertje vier, wat eveneens in het spel voorkomt. De leprechaun zelf beheert een pot met goud, en het idee achter deze gokkast is dan ook dat jij dat goud voor jezelf kan winnen. Netent heeft met dit spel Golden Shamrock de plank goed geraakt; het behoort tot de meest winstgevende spellen voor de liefhebbers van de gokkast. Het spel bestaat uit een paar delen; de geluksfeatures, de gelukswild en de geluksscatters. We keken voor je naar de werking van dit spel.

Het uiterlijk van het spel

Het spel Golden Shamrock speelt zich af tegen een vrolijk tafereeltje. Je ziet veelvuldig de groene leprechaun aan het werk en verder komen er op de rollen van het spel symbolen voor die met deze legende te maken hebben. Je speelt het spel op 5 rollen en op iedere rol zijn 3 symbolen zichtbaar. Je speelt het spel met 20 winlijnen, wat jou een aanzienlijke winstkans bezorgt. De winlijnen staan uitgebeeld op je beeldscherm, en op je beeldscherm vind je eveneens de symbolen die je op de rollen van het spel moet zien te verzamelen. Daarbij is gebruik gemaakt van een Wild symbool in de vorm van – hoe kon het anders – de dansende leprechaun. De Wild kan voorkomen op de middelste drie rollen van je spel. Wanneer hij dat doet zal hij zich uitstrekken waardoor de hele rol opeens gevuld is met Wilds. Deze expanding Wild is dan ook wel jouw gelukswild.

Bediening:

Tijdens het spelen van het spel kan je meerdere scatters op je beeldscherm krijgen. Op het moment dat jij deze te zien krijgt zal het free spins spel worden gestart. Hierbij speel je gratis met de inzet die jij als laatste deed toen je de scatters in beeld kreeg. Het is dan ook zaak – aangezien je winst kan worden vervijfvoudigd – dat je niet al te gierig inzet bij het spel. Inzetten kan met een bedrag vanaf 1 cent per credit maar je kan uiteraard ook hoger inzetten. Je kan met 20 cent spelen maar je kan die inzet ook verhogen tot een maximum van 100 euro.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100