Golden Jokers Wild logo logo

Golden Jokers Wild gokkast

Golden Jokers Wild gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Golden Jokers Wild
Start gratis spel
Close icon
Golden Jokers Wild logo
Ontvang bij Golden Jokers Wild
Ontvang bij Golden Jokers Wild
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Online gokken op gokkasten is bijzonder populair onder casinospelers en de keuze is dan ook erg groot. Maar er zijn slechts enkele exclusieve spellen, waaronder de Golden Jokers Wild. Eind 2017 kwam deze gokkast op de markt en met groot succes. Het hoge uitkeringspercentage van 96,95% spreekt veel spelers aan, maar ook het retrogevoel heeft daar aan bijgedragen. Er vallen veel prijzen op deze gokkast, al gaat het in de meeste gevallen om kleine geldbedragen. Hoge prijzen kunnen gewonnen worden als de jokers een helpende hand bieden. Gratis meespelen kan onderin deze review. Bekijk ook de Joker Gems gokkast.

Speluitleg

Er zal op de Golden Jokers Wild gokkast gespeeld worden op drie rollen en slechts vijf winlijnen. De minimale inzet staat op twintig eurocent per spin, maar er kan ook met een maximale inzet van tweehonderd euro worden gespeeld. In totaal beschikt het slot over acht symbolen, waaronder de felbegeerde joker. Driemaal de joker op de rollen en de speler heeft de hoofdprijs van 4000 euro te pakken. Er kunnen in één draai meerdere combinaties ontstaan op de rollen, aangezien deze namelijk stacked kunnen staan. Hierdoor kan de speler in een simpele spin meerdere prijzen pakken op de Golden Jokers Wild gokkast.

Golden Joker Re-spin

De Golden Jokers Wild speelautomaat komt redelijk overeen met een ouderwetse fruitautomaat, toch is er een groot verschil te vinden. Er is namelijk geen Supermeter-spel te vinden en een bonusspel ontbreekt helaas ook. Het zijn de speciale ‘Golden Joker Re-spins’ die het voor de speler moeten doen. Zodra driemaal de joker op de rollen staat, zal deze feature van start gaan. Alle jokers kleuren goud en krijgen een sticky-werking, er zal meteen daarna een gratis re-spin beginnen. Dit zal net zolang doorgaan totdat er een scherm vol met jokers staat of er geen enkele joker meer staat. Alle prijzen worden tijdens de feature met een vermenigvuldiger uitgekeerd, hoe hoog deze zal zijn blijft geheim tot er een prijs gewonnen zal worden.

Conclusie

Hoewel het om een gokkast gaat met jokers, heeft de Golden Jokers Wild toch een andere werking. Dit is niet alleen uitdagend en spannend, maar ook gewoon leuk om te ontdekken. Het hoge uitkeringspercentage is een groot voordeel en ook de unieke feature kan een aardig geldbedrag opleveren.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

februari 2018

Features icon
Features

Sticky, Re-Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200