Gold logo logo

Gold gokkast

Gold gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Gold
Start gratis spel
Close icon
Gold logo
Ontvang bij Gold
Ontvang bij Gold
Software ontwikkelaar Logo software
Big Time Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het slot Gold van de ontwikkelaar Big Time Gaming kent een overduidelijk thema. Alles is goud, de rollen, de symbolen en zelfs de titel van het muziekje. De deelnemers maken op de speelautomaat kans op een prijs van tienduizend keer de inzet. Gratis oefenen kan onderin deze review!

Uitleg

Er zal op de Gold gokkast gespeeld worden op vijf speelrollen en met drie rijen. Er zijn twintig winlijnen, deze staan vast en kunnen niet worden aangepast. De minimale inzet is twintig eurocent per draai, maar er kan ook maximaal vijfhonderd euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,02% en de variantie is medium.

Symbolen

Alle symbolen zijn goud gekleurd, zoals een creditcard, sieraad en een auto. Het zijn de goudstaven en de auto’s die het meeste uitbetalen, namelijk maximaal 750 munten. De overige gouden premium symbolen kunnen 400 munten opleveren. Verder is het slot opgevuld met standaardsymbolen. De gouden koffer fungeert als het Wild-symbool en kan andere symbolen vervangen. Daarnaast worden alle winnende combinaties met de Wild dubbel uitgekeerd.

Gold Bonus

In het bonusspel zal alles nog een stuk spannender worden. Het spel speelt zich af in een kluis vol met rollen. Als je minimaal drie gouden gouden platen op de rollen krijgt dan zal het bonusspel worden geactiveerd. Er worden vijftien gratis spins toegekend, inclusief vermenigvuldigers die voor nog meer prijzengeld zorgen. Het is tijdens de gratis spins mogelijk om nog meer kosteloze draaien te winnen. Let op, dit kan tot maximaal honderdtachtig gratis spins.

Conclusie

Het gouden thema is misschien niet uniek, maar Big Time Gaming heeft er wel een schepje bovenop gedaan. Het ontwerp is prima, de potentiële prijzen zijn hoog en het bonusspel is erg interessant. Andere gouden slots zijn de Gold Factory en de Club Gold.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juni 2014

Features icon
Features

Wilds, Vermenigvuldigers, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €500