Gold Trophy 2 logo logo

Gold Trophy 2 gokkast

Gold Trophy 2 gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,9%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Golf is wereldwijd een populaire sport, maar heel spannend en enerverend is het niet. Het mag dan ook verrassing heten dat er weinig gokkasten te vinden zijn met golf als thema. Ontwikkelaar Play ’n Go is daar een uitzondering op, aangezien deze provider de Gold Trophy 2 gokkast uitbracht. Het design is bijzonder eenvoudig, maar het theoretische uitbetalingspercentage van 96,88% is wel erg goed. Gratis oefenen kan onderin de review.

Uitleg

Er za op de Gold Trophy 2 gokkast worden gespeeld met vijf rollen en een drietal rijen. De twintig winlijnen staan vast, maar je kan wel de inzet per winlijn aanpassen. De minimale inzet is twintig eurocent en de maximale inzet staat op 25 euro per draai. De gemiddelde variantie zorgt ervoor dat er redelijk veel medium geldprijzen worden uitgekeerd aan de spelers.

Symbolen

Qua symbolen kan je veel golfartikelen verwachten, maar helaas is er ook voor gekozen om simpele kaartsymbolen aan de game toe te voegen. Het Wild-symbool kan je herkennen aan de afbeelding van een gouden beker. Verschijnen er vijf Wild-symbolen op een wijnlijn, dan win je in een klap een prijs van 5000 munten. De premium symbolen keren maximaal 750 munten uit, terwijl de kaartsymbolen slechts 150 munten kunnen opleveren.

Gratis spins

Het reguliere spel op de Gold Trophy 2 gokkast is een beetje saai, maar gelukkig maakt het bonusspel veel goed. Jij kan met drie of meer Scatter-symbolen namelijk vijftien gratis spins winnen. En dat is nog niet alles, want alle prijzen in het bonusrondes worden driemaal uitgekeerd. Retriggeren is mogelijk, maar tot maximaal zestig gratis spins.

Gokspel

De welbekende Gamble Feature zal ook langskomen op de Gold Trophy 2 gokkast. Stel jij wint een geldprijs met een combinatie, dan mag je een kort gokspel spelen. Win jij, dan verdubbel je de eerdere winst. Dit mag je maximaal vijf keer per geldprijs doen en ook tot maximaal 2500 munten.

Conclusie

De Gold Trophy 2 gokkast is simpel en de ontwikkelaar heeft het zichzelf gemakkelijk gemaakt. Het design is ronduit slecht, maar het uitbetalingspercentage is daarentegen weer goed. Je maakt dus wel echt kans op leuke prijzen, maar een spektakel zal het niet worden.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2014

Features icon
Features

Wild, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €25