Gold King logo logo

Gold King gokkast

Gold King gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Gold King is één van de meest spannende spelautomaten van ontwikkelaar Play ‘n Go. Dit heeft alles te maken met de hoge variantie, een bijzonder gaaf bonusspel en een vermakelijk thema. Wie voor blinkende spulletjes houdt is aan het juiste adres op de Gold King gokkast. Daarnaast maken alle deelnemers kans op een hoofdprijs van maar liefst vierduizend keer de inzet. Hieronder geven wij meer uitleg over het spel en kan jij ook even gratis oefenen.

Uitleg

Er zal op de Gold King speelautomaat gespeeld worden op vijf rollen en met een twintigtal winlijnen. Let op, de winlijnen staan vast, er kan dus niet met een andere hoeveelheid worden gespeeld. De minimale inzet staat op slechts twintig eurocent per spin, maar er kan ook tot honderd euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,58%. Er wachten ook veel features op de spelers, waaronder Stacked symbolen, Expanding Wilds en Expanderen symbolen.

Symbolen

Er zijn een aantal premium symbolen terug te vinden op de rollen, deze betalen vanzelfsprekend de hoogste geldbedragen uit. De gouden rozen zijn op deze gokkast de Wild, maar kunnen ook een maximale prijs van 125 keer de inzet uitkeren. De overige symbolen betalen tussen de 2,5 en 25 keer de inzet uit. De kaartsymbolen zijn het minste waard, maar kunnen alsnog voor een prachtige winst zorgen bij een hoge inzet.

Golden Spin

De Gold King gokkast beschikt over een zogeheten ‘Golden Spin’ feature, welke op elk willekeurige moment kan worden geactiveerd. Er verschijnen in dat geval Super Stacks op een drietal rollen, waardoor de kans op een bijzonder hoge uitbetaling drastisch zal toenemen. Een volle bak aan winnende combinaties komt dan ook regelmatig voor tijdens deze handige feature.

Gratis spins

De Gold King symbolen zijn op deze gokkast de Scatter, hiervan heb jij er drie nodig op de speelrollen om gratis spins te winnen. Er worden in dat geval tien gratis spins toegekend, waarbij er verschillende features de helpende hand zullen bieden. Zo zijn de kaartsymbolen in één keer Super Stacked, kunnen er nog meer gratis spins gewonnen worden en zullen de meest waardevolle symbolen expanderen op de rollen.

Conclusie

Ontwikkelaar Play ‘n Go heeft zichzelf overtroffen met de Gold King gokkast. Het is een snel spel met mooie prijzen en een prachtig design. Daarnaast zijn er voldoende kansen voor de spelers om een geldbedrag in de wacht te slepen. Vind je dit een leuk thema? Bekijk dan vooral de kast King Colossus ook even.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

februari 2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Expanding Wilds, Super Stacks

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100