Gold Factory logo logo

Gold Factory gokkast

Gold Factory gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Gold Factory
Start gratis spel
Close icon
Gold Factory logo
Ontvang bij Gold Factory
Ontvang bij Gold Factory
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een online gokkast met goudkoorts

Gold Factory doet z’n uiterste best om hard werk om te zetten in klinkende munt. Deze online gokkast heeft last van goudkoorts, want alles is goud in de goudfabriek van Gold Factory. Een knettergekke uitvinder en zijn assistent zijn de hoofdrolspelers in deze berg met goud die van de ene naar de andere plek vervoerd moet worden met helikopters, treinen en een zeppelin. Krijg zelf ook de goudkoorts en haal je geluk met bakken tegelijk in Gold Factory. Zin in wat anders, probeer dan de Random 2 Wins speelautomaat.

Vrolijk met een gek tintje

Gold Factory is een vrij normale gokkast met een speelveld van vijf rollen en drie posities. Op deze vijftien posities kun je de symbolen combineren met maar liefst vijftig verschillende winlijnen. De symbolen hebben allemaal op een manier met goud te maken en de hele sfeer van het spel is vrolijk met een gek tintje.

Maar tegelijkertijd kan er ook serieus gespeeld worden. Je kunt je inzet heel nauwkeurig bepalen. Op het moment dat de rollen draaien, kun je verschillende speciale symbolen tegenkomen die deze gokkast echt in een goudfabriekje kunnen omtoveren. Zoals in veel andere spellen liggen de hoogste winsten verborgen in de bonusspellen.

Speciale symbolen voor extra goud

Allereerst is er de gewone joker, die alle andere symbolen kan vervangen. Daarnaast is er de gouden medaille. Dit symbool kan willekeurig over de rollen komen en levert je een speciale prijs op vanaf drie symbolen. Ook geeft dit toegang tot de speciale machinekamer in de fabriek.

Hier hangen twaalf ketels aan een grote ketel. Iedere ketel lijkt gevuld met goud en je hebt de keuze uit vier ketels. De inhoud hiervan wordt in het karretje onder de grote ketel gedumpt. Na deze ketels is er een kortsluiting in de fabriek en ga je terug naar het gewone scherm. Naast gewone prijzen kun je ook gratis beurten winnen of toegang tot twaalf andere containers waaruit je kunt kiezen. Voordat de gratis beurten beginnen, moet je op een knop drukken om ergens tussen de 10 en 35 gratis beurten te winnen. Ook worden alle winsten uit de gratis beurten bij elkaar opgeteld en uiteindelijk verdubbeld voordat je teruggaat naar het basisspel.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100