Goblin Run logo logo

Goblin Run gokkast

Goblin Run gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Goblin Run
Start gratis spel
Close icon
Goblin Run logo
Ontvang bij Goblin Run
Ontvang bij Goblin Run
Software ontwikkelaar Logo software
Evoplay
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Goblin Run gokkast werd op 3 mei 2022 uitgebracht door de spelprovider Evoplay. De speler die zoekende is naar een traditionele gokkast, die kan beter even verder kijken. De Goblin Run gokkast is een uniek spel met een innoverende gameplay. Er komen geen rollen voorbij en zelfs symbolen zijn niet aanwezig op de online gokkast. Daarentegen zijn de 3D-graphics van een ongekend hoog niveau. De speler zal het spel gaan spelen met een Goblin. Een draak jaagt op de Goblin en probeert deze uit het speelveld te gooien. Het is gelukkig wel mogelijk om de Goblin Run eerst gratis te testen. Liever online gokken voor geld? Helaas is dit online gokkast nog niet te spelen bij legale aanbieders.

Uitleg over de Goblin Run gokkast

De Goblin Run gokkast werkt totaal anders dan de meeste spelers gewend zijn. De speler zal met zijn eigen Goblin spelen en het op een rennen zetten. Een grote draak jaagt op de Goblin en probeert hem te grijpen. Het is tot dat moment mogelijk om een winstbedrag uit te cashen. Het gaat om een goede timing. Kiest de speler te laat voor een cash-out, dan verliest de speler het inzetbedrag. Hoe langer de speler wacht, des te hoger de vermenigvuldiger zal zijn. De vermenigvuldiger kan oplopen tot 1000 keer, maar ook zomaar stoppen bij 1,2 keer of 3,00 keer.

De minimale inzet op de Goblin Run gokkast bedraagt 1,00 euro en er kan maximaal 1000,00 euro per ronde worden ingezet. De deelnemer heeft na een speelronde slechts 10 seconden de tijd om een inzet te plaatsen. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,00% op de Goblin Run gokkast.

Uitbetalen voor de crash

De Goblin kan op ieder moment crashen. Dat zal gebeuren als de draak de Goblin grijpt of de het karaktertje van het speelveld valt. Onderweg zijn er ook veel boobytraps die zomaar een einde aan de speelronde kunnen maken. Het draait dus om een goede timing. Onderin het speelscherm ziet de speler het eventuele winstbedrag staan dat kan worden uitgekeerd. Klik op de groene knop ‘cash-out’ om de winst te pakken.

Conclusie

De Goblin Run gokkast is een vermakelijk en vooral innoverend kansspel. De speler kan flinke prijzen winnen op de Evoplay-gokkast, maar moet wel veel risico nemen om een groot bedrag te kunnen incasseren. De deelnemer kan ook aardig succesvol zijn door in meerdere speelrondes al genoegen te nemen met een kleine winst. De Goblin Run gokkast kan ook pp de smartphone en/of tablet worden gespeeld.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

3 mei 2022

Features icon
Features

Multiplier, Bonus games,

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1 t/m €1.000

Andere online gokkasten van Evoplay